Lääketietokeskus VNR Vnr-verkkopalvelu

Vnr-verkkopalvelu

Lääkkeisiin liittyvät ilmoitukset yhden luukun periaatteella

Vnr-verkkopalvelussa lääkeyritykset voivat tehdä helposti kaikki Suomen markkinoilla oleviin lääkevalmisteisiin liittyvät ilmoituksen sähköisesti yhden luukun periaatteella. 

  • kauppaantuloilmoitukset
  • hinnanmuutosisilmoitukset
  • poistoilmoitukset
  • vaihtokelpoisten lääkevalmisteiden ja viitehintajärjestelmään kuuluvien valmisteiden hintojen neljännesvuosi-ilmoitukset

Vnr-verkkopalvelun käyttö edesauttaa lääkeyritysten ja muiden alalla toimivien päivittäistä työtä, kun Lääketietokeskus toimii lääketiedon solmukohtana ja välittää tiedot ilmoituksista yhteistyötahoille: Fimeaan, Kelaan, Suomen Apteekkariliittoon, Yliopiston Apteekkiin, tukuille ja tilastoyrityksille.

Tehdyt ilmoitukset välitetään yhteistyötahoille erillisen sopimuksen mukaan. Palvelun käyttö on maksutonta.

Hintailmoitukset eReseptin lääketietokantaan

Vnr-verkkopalvelussa tehdään sähköisesti myös Vnr-numerollisten valmisteiden hintailmoitukset eReseptin lääketietokantaa varten. Kaikki Vnr-numerollisten lääkevalmisteiden hintailmoitukset eReseptin lääketietokantaa varten toimitetaan suoraan Lääketietokeskukselle viimeistään kahdeksantena arkipäivänä ennen kunkin kuukauden 1. ja 15. päivää.

Lääketietokeskus toimii lääkkeiden osalta Kelan toimeksiannosta eReseptin lääketietokannan teknisenä ylläpitäjänä. Lääketietokeskuksen ylläpitämä Vnr-rekisteri toimii pohjana sähköisen lääkemääräyksen myötä Suomessa käyttöönotetulle lääketietokannalle.

Kysy lisätietoja

Esta Vainio-Sonninen
Tietopalvelufarmaseutti
work (09) 6150 4977
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje