Valpuri Pallaskorpi
31.01.2022

Valpuri Pallaskorpi aloitti Lääketietokeskuksen koulutustiimissä Event Managerina tammikuussa 2022. Valpuri on työskennellyt lääketeollisuuden parissa jo aiemminkin kuuden vuoden ajan.

"Pääsääntöisesti olen toiminut myynnin ja markkinoinnin puolella, ja työnkuvani on pitänyt sisällään mm. webinaarien suunnittelua ja toteutusta yhdessä asiakasyritysten kanssa sekä markkinointitoimenpiteiden suunnittelua ulkomaalaisille lääkeyrityksille. Lisäksi olen toteuttanut ulkoista rekrytointia, kouluttanut vastavalmistuneita farmaseutteja edustustyöhön sekä tehnyt paljon muuta avustavaa esimiestyötä."

Valpuri on koulutukseltaan liiketalouden merkonomi. Hän hyppäsi lääketeollisuuteen aikoinaan täysin noviisina muodin ja kauneuden alalta.

"Olen lukenut vuosien saatossa artesaanin, baristan, kynsimuotoilijan sekä henkilöstöpäällikön tutkinnot. Oppimisen ilo ja uuden ammentaminen on se, joka pitää minulla mielenkiinnon yllä. Oppimisen iloa haluan jakaa uudessa tehtävässäni myös Lääketietokeskuksen asiakkaille."

Valpurin vapaa-aika kuluu lasten ja harrastusten parissa:

"Jälkipolveni on mahdollistanut sen, että käytän kaiken vapaa-aikani pääsääntöisesti kuskaten heitä harrastuksiin. Käyn myös salilla säännöllisen epäsäännöllisesti, ja koira pitää huolen, että päivittäin tulee ulkoiltua. Viikonloppuisin saatan uppoutua sarja-maratonien uumeniin sillä välin, kun leipovat teinini pähkäilevät, voiko suklaan korvata kaakaolla."