Pharmaca Fennica
16.07.2019

Lääkkeen määräämiseen ja toimittamiseen oikeutetuille terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu lääkeainekohtainen Pharmaca Fennica -palvelu sai 15.7. uuden ulkoasun sekä muutaman uuden toiminnallisuuden. Päivityksen yhteydessä parannettiin myös sivun toimimista IE11-selaimella.


Uusi hakutoiminto ja navigointi parantavat käytettävyyttä


Lääkeainekohtaisessa Pharmaca Fennica -palvelussa on nyt hakutoiminto, josta pääsee helposti uudelle lääkeainekohtaiselle sivulle. Haun voi tehdä vaikuttavalla lääkeaineella, kauppanimellä tai Vnr-numerolla, ja hakutulokset sisältävät linkin, jota klikatessa avautuu uusi hakutuloksen mukainen lääkeainekohtainen Pharmaca Fennica -välilehti.


Palvelun sivun oikeaan reunaan lisättiin sisällysluettelomainen navigointi. Sen otsikoita klikkaamalla pääsee nopeasti ja vaivatta suoraan haluamaansa kohtaan. Palvelusta voi myös ladata käyttöohjeen ja navigoida itsensä Kamu.fi-sivustolle, joka auttaa tunnistamaan, mitkä lääkkeet ovat urheilussa sallittuja ja mitkä kiellettyjä.


Monipuoliset Pharmaca Fennica -palvelut


Lääketietokeskuksen tuottamasta Pharmaca Fennica -lääketietokannasta on moneksi. Verkkopalveluiden, mobiilisovelluksen ja kirjan lisäksi Pharmaca Fennica -tietokantaa käytetään osana potilas- ja apteekkitietojärjestelmiä. Kaikille avoimella Pharmaca Fennica -verkkopalvelulla on kuukausittain yli 100 000 käyttäjää, ja Hoitotyön Pharmaca Fennica on mm. kaikkien suurimpien sairaanhoitopiirien käytössä. Pharmaca Fennica -mobiilisovellus löytyy jo yli 65 000 käyttäjältä.


Lue myös:


Pharmaca Fennica -palveluissa nyt myös lääketurvatiedotteet ja riskienhallintamateriaalit 


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Ota yhteyttä