HIMSS
04.06.2019
Digitaalisen terveydenhuollon huippukonferenssi HIMSS järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 11. - 13. 6. Osastomme 6d59 on avoinna näyttelyn aukioloaikojen mukaisesti:
 
Ke 12.6. klo 10.00 - 20.00
To 13.6. klo 8.30 - 15.45

Osastollamme voit tutustua kattavaan palveluvalikoimaamme:


Digitaaliset lääketietopalvelut terveydenhuollon ammattilaisten työn tukena

Pharmaca Fennica -lääketietopalveluita voidaan käyttää linkitettynä verkkopalveluna, ja ne voidaan liittää osaksi potilastietojärjestelmää. Potilastietojärjestelmään integroitu Pharmaca Fennica -palvelu tukee tehokasta ja turvallista työskentelyä: kaikki tarvittava lääketieto, kuten esimerkiksi tablettien ja pakkausten kuvat, erikieliset hoidon tukimateriaalit ja pakkausselosteet löytyvät yhdestä ja samasta paikasta yhdenmukaisesti esitettynä.


Tiedolla johtaminen toimintasi kehittämisen keskiössä

Pohjoismainen Pharmarket™-markkinatilastopalvelumme on helppokäyttöinen ja monipuolinen tiedolla johtamisen väline. Palvelun avulla voit analysoida Suomen lääkemarkkinaa valtakunnallisella ja alueellisella tasolla.

Asiakkuuspäällikkö Mikko Hartikainen on tavattavissa osastollamme ke 10-12 ja to klo 8.30-12. Tule osastollemme 6d59 juttelemaan, miten tiedolla johtamisen palvelut voisivat olla avuksi teidän toiminnassanne!

Lämpimästi tervetuloa!

Lue myös: