Lääketietokeskus Tilaa Pharmaca Fennica Veterinaria®

Pharmaca Fennica Veterinaria®

Suomessa markkinoilla olevat eläinlääkkeet ja rokotteet sekä kattava valikoima vapaankaupan valmisteita.

Pharmaca Fennica Veterinaria® -kirjan terapiaosassa ovat lääkevalmisteiden perustiedot luokiteltuna käyttötarkoituksen mukaan sekä vapaakaupan valmisteet omana ryhmänään.

Terapiaosassa ja hinnastossa esitetään 1.2.2018 voimassa olevat tukkuhinnat (alv 0 %).

Pharmaca Fennica -selosteet perustuvat Fimean tai Euroopan lääkeviraston (EMA) hyväksymiin valmisteyhteenvetoihin. Mukana ovat myös tiedot määräaikaisista erityislupavalmisteista.

Yhteystiedot-osiosta löytyvät eläinlääkintäviranomaisten sekä muiden eläinlääkintään liittyvien tahojen, kuten apteekkien ja lääkeyritysten yhteystiedot. 

Tilaa Pharmaca Fennica Veterinaria® 2018 nyt!

Eläinlääkärin tilaus

Toimitamme vuosittain helmi-maaliskuun vaihteessa eläinlääkäreille maksutta yhden Pharmaca Fennica Veterinaria -kirjan. Mikäli teille ei ole aikaisemmin postitettu kirjaa, ilmoitattehan meille yhteystietonne. Ilmoitattehan myös, jos yhteystietonne ovat muuttuneet edellisvuodesta.

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje