Tiedolla johtaminen soten päätöksenteossa
17.08.2021

Miten tiedolla johtaminen ja vaikuttavuusperusteisuus jalkautetaan jokapäiväiseen toimintaan? Miten mittarit rakennetaan ja miten niitä hyödynnetään? Mitä muutos tarkoittaa terveydenhuollossa työskentelevien näkökulmasta?

Lääketieteen tohtori, EMBA Leena Setälä ja Eksoten strategisen toimenpideohjelman vastuuhenkilö ja Yhteinen tulevaisuus -sotekeskushankkeen kehittämisasiantuntija Riikka Lehmus kertovat, miten tiedolla johtamista voi hyödyntää soten päätöksenteossa. Luvassa on mm. kiinnostavia käytännön esimerkkejä yliopistosairaalan ja erikoissairaanhoidon näkökulmasta.

Webinaari sopii erityisesti sinulle, joka toimit lääkealan ja terveydenhuollon johto- ja asiantuntijatehtävissä ja haluat kehittää tiedolla johtamisen taitojasi. Myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita. Tilaisuuden juontaa avainasiakkuuspäällikkö Krista Korpela Lääketietokeskuksesta.

Leena Setälä

Lääketieteen tohtori, EMBA Leena Setälä toiminut yli 30 vuoden ajan erikoissairaanhoidon eri asiantuntija- ja johtamistehtävissä mm. kehittäen sairaanhoidollisia palveluja ja terveydenhuollon IT-palveluja. Yliopistosairaalan tiedolla johtaminen, tuottavuus ja palvelujen vaikuttavuus on ollut hänen kiinnostuksensa kohde vuosien ajan. Tyksissä on hänen aloitteestaan toteutettu Johdon tietopöytä, joka kerää sairaalan ja sen toimialueen johtamisessa tarvittavat keskeiset mittarit yhteen näkymään. Tällä hetkellä Leena Setälä toimii Varsinais-Suomen sote-rakenneuudistushankkeen Tietojohtamisen työryhmässä asiantuntijana sekä edistää terveydenhuollon kestävää kehitystä – tiedolla johtaen.

Riikka Lehmus

Eksoten strategisen toimenpideohjelman vastuuhenkilö ja Yhteinen tulevaisuus -sotekeskushankkeen kehittämisasiantuntija.

Tilaa tästä

7 askelta kohti parempaa tiedolla johtamista

Tämä webinaari on osa 7 askelta kohti parempaa tiedolla johtamista -webinaarisarjaa.