Nadia Tamminen ja Mikko Kosunen
09.09.2021

Miten reaalimaailman dataa voi hyödyntää lääkkeen elinkaaren eri vaiheissa? Miten arvioida hoidon vaikuttavuutta ja terveydenhuollon menetelmiä taloudellisesta näkökulmasta?

Biopankit, sosiaali- terveydenhuollon rekisterit ja sairaaloiden tietoaltaat. Reaalimaailman dataa on saatavana nykypäivänä runsaasti, mutta miten sitä voi hyödyntää lääketutkimuksissa ja hoidon vaikuttavuuden arvioinnissa? Miten varmistaa hoidon vaikuttavuus ja kustannustehokkuus? Tule mukaan kuuntelemaan webinaaria, jossa terveystalouspäällikkö Mikko Kosunen Pfizerilta ja erityisasiantuntija Nadia Tamminen Lääketeollisuus ry:stä kertovat kertovat, miten reaalimaailman dataa voi hyödyntää lääkkeen elinkaaren eri vaiheissa.

Webinaari sopii erityisesti sinulle, joka toimit lääkealan ja terveydenhuollon johto- ja asiantuntijatehtävissä ja haluat kehittää tiedolla johtamisen taitojasi. Myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita. Tilaisuuden juontaa Head of Analytics Mikko Polvi Lääketietokeskuksesta.

Mikko Kosunen

Mikko Kosunen toimii terveystalouspäällikkönä lääkeyritys Pfizer Oy:ssä. Hän vastaa työssään mm. RWD- ja RWE -tutkimusten suunnittelusta ja toteutuksesta, terveydenhuollon menetelmien taloudellisesta arvioinnista ja terveystaloustieteellisestä mallinnuksesta sekä reaalimaailman dataan perustuvasta interventioiden vaikuttavuuden arvioinnista. Kosunen on työskennellyt aiemmin lääkeyrityksissä ja terveydenhuollon konsulttiyrityksessä, ja hänelle on karttunut laaja-alainen kokemus biopankkien, sosiaali- ja terveydenhuollon rekisterien ja sairaaloiden tietoaltaiden hyödyntämisestä tutkimuskäytössä.

Nadia Tamminen

Nadia Tamminen toimii erityisasiantuntijana Lääketeollisuus ry:ssä. Työssään hän on keskittynyt terveysalan kasvua koskeviin kysymyksiin ennen kaikkea datan ja digitalisaation näkökulmasta.

Tilaa tästä