SHOK-hankkeet

Rakennamme yhteistä osaamista ja kansainvälistä liiketoimintaa tutkimustahojen kanssa.

SalWe Oy on terveys- ja hyvinvointialan strategisen huippuosaamisen keskittymä eli SHOK, jossa suomalaiset edelläkävijäyritykset rakentavat yhteistä osaamista ja kansainvälistä liiketoimintaa tutkimustahojen kanssa.Lääketietokeskus Oy on osakkaana SalWe Oy:ssä.

SalWen missio on yksilön terveyden ja hyvinvoinnin parantaminen, josta kumpuaa Suomelle kasvavaa alan liiketoimintaa. SalWen missio tukee hyvin Lääketietokeskuksen asiakaslähtöistä strategiaa: työskentelemme joka päivä suomalaisten lääkitysturvallisuuden takaamiseksi ja vahvistamme potilasturvallisuutta myös kansainvälisesti Vnr-lääketietorekisterin avulla.

SHOKin tavoitteena on kehittää tuotteita ja palveluja sekä toimintatapoja kansantaloudellisesti merkittävien sairauksien (ylipaino ja sen liitännäissairaudet, aivosairaudet, tulehdukselliset sairaudet sekä syövät) ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi sekä yksilön toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.

Laaja-alaista tutkimusta terveyden edistämiseksi

Olemme mukana SHOKin molemmissa tutkimusohjelmissa: Älykäs monitorointi ja Mielen ja kehon eliksiirit.

Älykäs monitorointi -tutkimusohjelmassa tutkimuksemme keskittyy ammattilaisen ja kansalaisen välisen lääkitysdialogin kehittämiseen ja lääkitysturvallisuuden parantamiseen. Yhteistyön tuloksena syntyneillä palveluilla ja toimintatavoilla tavoitellaan yksilön toimintakyvyn ylläpitämistä ja parantamista.

Mielen ja kehon eliksiirit -ohjelmassa tutkimuksemme fokuksessa on yksilön itsehoidon ja terveyden edistäminen monikanavaisen informaation ja sähköisten palveluiden avulla. Tavoitteenamme on yhdessä muiden osakkaiden kanssa kehittää uusia ratkaisuja terveyshaasteiden vähentämiseksi ja kansalaisten terveyden edistämiseksi.

Katso kaikki osakasyritykset

Katso kaikki yliopisto- ja tutkimuslaitososakkaat

Lisätietoja

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje