Lääketietokeskus Tietoa meistä Yhteistyötä Maimu Halosen rahasto

Maimu Halosen rahasto

Vuonna 2003 perustettu Maimu Halosen rahasto edistää lääketieteellisten toimittajien ammatillista osaamista ja heidän koulutustoimintaansa. Rahasto on nimetty Lääkäriliiton entisen lehdistöpäällikön, toimittajaliiton ensimmäisen kunniajäsenen Maimu Halosen mukaan.

Apurahaa voivat hakea kaikki Terveystoimittajat ry:n jäsenet. Apurahaa myönnetään jatkokoulutukseen, siihen liittyvään matkaan, tausta- tai koulutusaineistoon tai ammattialan koulutusmatkaan. Apurahan hakuaika on kunkin vuoden tammi-helmikuussa sekä touko-elokuussa.

Lääketietokeskus Oy on yksi rahaston perustajista ja haluaa näin omalla panoksellaan tukea lääketieteen toimittajien ammatillista osaamista. Osallistumalla apurahojen jakamiseen edistämme ja vaikutamme nyt ja tulevaisuudessa lääketieteellisten toimittajien asiantuntijuuteen ja kehittämiseen.

Lisätietoja apurahan hakemisesta http://terveystoimittajat.fi/apurahat/

Lisätietoja

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje