Lääketietokeskus Tietoa meistä Yhteistyötä Kansainvälisyys

Kansainvälisyys

Lääketurvallisuus – rajat ylittävää toimintaa

Lääketietokeskus palvelee kaikkia Pohjoismaiden markkinoilla toimivia lääkeyrityksiä. Tarjoamme 24/7 toimivan Vnr-rekisteripalvelun kaikille Pohjoismaissa lääkevalmisteita markkinoiville yrityksille kotimaasta riippumatta. Vnr on lääkkeen sosiaaliturvatunnus, joka mahdollistaa pakkauksen tunnistamisen lääkejakelun eri vaiheissa.

Euroopan laajuista yhteistyötä lääkeväärennösten ehkäisemiseksi

Toimimme aktiivisessa yhteistyössä pohjoismaisten ja eurooppalaisten lääkealan toimijoiden kanssa. Olemme mukana Euroopan Unionin lääkeväärennösdirektiivin implementoinnissa: koordinoimme kaksiulotteisen viivakoodin eli 2D-datamatriisin käyttöönottoa lääkepakkausten seurannassa. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Euroopan lääketeollisuuden kattojärjestö EFPIA ja suomalaiset alan toimijat.

Asiantuntemusta maailmalta Suomeen

Osaamisen kehittämisen alueella tavoitteenamme on tuoda parhaat mahdolliset asiantuntijat Suomeen jakamaan asiantuntemustaan. Seminaareissamme vierailee säännöllisesti kouluttajia mm. Euroopan lääkevirasto EMAsta ja muista lääke- ja terveysalan organisaatioista.

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje