Lääketietokeskus Tietoa meistä Yhteistyötä

Yhteistyötä

Toimintamme perustuu asiakastarpeisiin, luotettavuuteen ja innovatiivisuuteen uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä. Teemme systemaattista kehitystyötä perehtymällä lääketiedon käyttäjien tarpeisiin, ennakoimalla uusia toimintamalleja ja rakentamalla asiakaslähtöisiä ratkaisuja.

Olemme mukana terveydenhuollon ja hyvinvoinnin strategisen huippuosaamisen keskittymässä SHOKissa. Tutkimus- ja kehitysyhteistyön kautta tuotamme entistä parempia lääketiedon ja osaamisen kehittämisen ratkaisuja asiakkaillemme.

Tutustu asiakasesimerkkeihin, osaamisen kehittämisen palveluihimme ja SHOK-hankkeisiin. Palvelemme teitä mielellämme kaikissa lääketietoon ja osaamisen kehittämiseen liittyvissä haasteissa.

Ota yhteyttä!

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje