avoimet työpaikat

Olisitko sinä meidän tuleva työkaverimme?

Toimintamme kasvaessa ja laajentuessa, haemme jatkuvasti uusia osaajia.

Tällä hetkellä haemme mm. 

Tuotepäällikköä

Senior Designeria (UI / UX)

Haemme jatkuvasti sovelluskehittäjiä, ota yhteyttä riitta.mellin@laaketietokeskus.fi

Uusimmat työpaikat löytyvät myös listauksena täältä: www.laaketietokeskus.fi/tagit/ura

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen HR-johtaja Riitalle riitta.mellin@laaketietokeskus.fi.

Great Place to Work

Lääketietokeskus on Great Place to Work

Lääketietokeskus on startup-henkinen lääkeinformaatiopalveluiden ja tiedolla johtamisen teknologiayritys. Yrityksessä työskentelee mm. farmasian, data-analytiikan ja teknologian ammattilaisia. Merkityksellinen työ sekä avoin ja välittävä organisaatiokulttuuri näkyvät Lääketietokeskuksen henkilöstön korkeana sitoutumisasteena ja tyytyväisyytenä. Lääketietokeskus on ollut Great Place to Work toukokuusta 2020 lähtien.

  • Välitämme työntekijöistämme aidosti ja kohtelemme toisiamme kannustavasti.
  • Arvostamme koko henkilöstömme osaamista ja panostamme yhdessätekemiseen.
  • Uskomme kokeilukulttuuriin ja koko henkilöstömme osallistuu aktiivisesti uusien asioiden ideointiin ja kehittämiseen.
  • Tiimimme ovat itseohjautuvia ja yhteistyö tiimien välillä sujuu ketterästi.
  • Organisaatiorakenne on matala, joten apua ja neuvoa on helppo kysyä.

Lue lisää Great Place to Work -sertifikaatista.

 

lääketietokeskuksella töissä

Vastuuta ja vapautta

Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä ja edistämme turvallista lääkehoitoa. Työtapamme ovat yhteisöllisiä ja osallistavia. Uskomme, että sopiva yhdistelmä vapautta ja vastuuta luo erinomaiset lähtökohdat motivoivalle työlle. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, joiden sisältöön voit itse vaikuttaa.

Teemme tiivistä, kansainvälistä ja edistyksellistä yhteistyötä lääke- ja terveydenhuollon alalla. Valikoituja asiakastarinoitamme voit lukea täältä.

Yhteisöllisyys hyvinvoinnin perustana

Ihmiset ovat yrityksemme arvokkain voimavara. Motivoivan peruspalkan lisäksi kannustamme työntekijöitämme myös muilla tavoilla. Palkitsemme työntekijöitämme onnistuneista projekteista ja tuemme kokonaisvaltaista hyvinvointia. Panostamme ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon ja tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Harrastamme ja kokeilemme uusia lajeja myös yhdessä.

Meillä on osaavat ja kivat työkaverit, tehokkaat työvälineet sekä viihtyisä ja moderni toimisto Helsingin ydinkeskustassa.

lääketietokeskus

Jokaisen panos ratkaisee

Asiantuntijatehtävät
Meillä on töissä useiden eri alojen asiantuntijoita. Meillä saat työskennellä mm. tietotekniikan, farmasian, juridiikan ja kaupallisen alan osaajien kanssa.

Työharjoittelu
Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuksia työharjoitteluun. Meillä saat monipuolista kokemusta ja henkilökohtaista ohjausta.

Opinnäytetyöt ja projektit
Teemme yhteistyötä opiskelijoiden kanssa myös opinnäytetöihin ja muihin projekteihin liittyen.

ltk

"Lääketietokeskuksessa työskennellään teknologian aallonharjalla"

Joskus urapolku saattaa johtaa työpaikkaan, jossa merkityksellinen työ ja harrastuneisuus kohtaavat. Näin on käynyt Lääketietokeskuksessa työskenteleville Jani Hongolle ja Leo Heinsuolle.

Lue koko juttu täältä!

pia hednäs

"Yhdessä töitä yhteisen tavoitteen eteen"

Farmaseutti Pia on ollut töissä Lääketietokeskuksessa jo yli 10 vuotta. Työssään hän hoitaa pohjoismaista lääkkeiden yksilöintitunnusten hallinnointia ja on myös monissa muissa projekteissa mukana. Lääketietokeskuksen yrityskulttuuria Pia kuvailee avoimeksi.

"Kaikkia työntekijöitä osallistutetaan, meille jaetaan tietoa ja toisaalta taas annetaan vastuuta sen perusteella. Meihin luotetaan ja me teemme yhdessä töitä yhteisen tavoitteen eteen", hän jatkaa. Lue koko haastattelu täältä.