Lääketietokeskus Tietoa meistä Asiakasesimerkit Case: Troppeja & mikstuuraa

Case: Troppeja & mikstuuraa

Nordisk Film TV Finland on tuottanut yhteistyössä Lääketietokeskus Oy:n kanssa Troppeja & mikstuuraa sarjan julkaistavaksi internetissä.

Kaksitoistaosainen sarja nähdään Darwin Media Oy:n julkaisemien terve.fi-hyvinvointimedioiden TERVE-TV-osiossa.

Tavoitteena löytää suuri yleisö tärkeässä aiheessa

Troppeja ja mikstuuraa -sarjan on ohjannut Mika Kurvinen, joka on aiemmin ohjannut mm. PMMP-yhtyeen musiikkivideoita ja näytellyt Salatut elämät -televisiosarjassa. Pääosassa nähdään suomalaisen lääkkeenkäyttäjän rooliin hykerryttävän hauskasti heittäytyvä Reino Nordin, joka tunnetaan mm. elokuvista Ganes ja Hymypoika sekä televisiosarjoista Kallio ja Savuna ilmaan.

Sarjan luonteen ja tyylilajin tärkein valintakriteeri oli, että suuri yleisö löytää sarjan ja innostuu sen sisällöstä, kuinka fakta ja fiktio kohtaavat huumorin keinoin.

”Ohjelman lajityypiksi valikoitui lopulta komedia. Uskon tärkeän aiheen uppoavan suomalaisiin ilman totista alleviivaamista,” ohjaaja Kurvinen perustelee.

Helposti ymmärrettävää lääketietoa jokaiselle meistä, jokaiseen kotiin

”Troppeja & mikstuuraa -ohjelmasarjan avulla haluamme tarjota internetissä viihtyville suomalaisille helposti ymmärrettävää tietoa lääkkeistä arkielämän lähtökohdista. Jaksojen aiheet vaihtelevatkin lääkkeiden oikeaoppisesta säilytyksestä aina ajankohtaiseen teemaan lääkkeet ja matkailu. Riittävän tiedon johdosta kansalaiset kykenevät edistämään terveyttään ja elämänlaatuaan.” kertoo Lääketietokeskuksen toimitusjohtaja Minna Näsänen.

Nordisk Film TV Finland laadukasta elokuva- ja TV-tuotantoa

”Meillä on yhtiönä pitkä historia laadukkaiden elokuvien ja TV-tuotantojen tuottajana. Perinteinen TV ja netti lähestyvät toisiaan ja niitä katsotaan jo osittain samoista välineistä. Meille on luonnollinen askel hyödyntää osaamistamme ei perinteinen TV-ohjelma edellä, vaan nimenomaan netti edellä.” kommentoi Nordisk Film TV Finlandin Branch Director Antti Väisänen.

Internet varteenotettava kanava tuotetuille ohjelmille

”Julkaisemamme hyvinvointimediat terve.fi-sivustolla tavoittavat viikoittain noin 300 000 eri kuluttajaa ja keskittyvät nimensä mukaisesti hyvinvoinnin teemoihin. Siksi Troppeja & mikstuuraa -sarja sopii mediaympäristöömme hyvin. Netti TV-kanavamme TERVE-TV tulee jatkossakin julkaisemaan laadukkaita hyvinvoinnin ajankohtais- ja makasiiniohjelmia internetiin.” sanoo Darwin Median toimitusjohtaja Mika Nevalainen.

”Me ei saada valistaa, meidän pitäs vaan tyrkätä hellästi ihmiset sille oikeelle polulle.” – Make (Reino Nordin)
Lisätietoja

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje