Case: Attendo, ketterä verkkokartoitus lääkehoito-osaamisen tukena

Autoimme Attendoa kehittämään ja varmistamaan lääkehoito-osaamista, yhtenäistämään lääkehoitoprosesseja ja suuntaamaan lääkehoidon koulutusta todellisten osaamistarpeiden mukaan. 

Toteutimme syksyllä 2012 lääkehoidon osaamiskartoituksen verkossa yli 1100 Attendon lähihoitajalle ja vastaavissa tehtävissä työskenteleville.

Korkea laatu ja osaaminen toiminnan ytimessä 

Attendon toiminta-ajatuksen sydän ovat palveluiden korkea laatu ja henkilöstön vahva ammattitaito. Osaamiseen panostetaan systemaattisesti ja kouluttautuminen on osa päivittäistä toimintaa.

"Haluamme Attendolla huolehtia, että lähihoitajien lääkeosaaminen on arvojemme ja lääkehoitosuunnitelmamme vaatimalla tasolla. Tämän tavoitteen saimme toteutettua erittäin joustavasti ja kustannustehokkaasti Lääketietokeskuksen toteuttamalla osaamiskartoituksella”, kertoo laatu- ja kehitysjohtaja Tuija Haatainen. ”Kartoitusten tulosten perusteella pystymme suuntaamaan koulutuspanoksia entistä tehokkaammin, Haatainen jatkaa.

Asiakaslähtöistä osaamisen kehittämistä jo 30 vuoden ajan

Olemme kouluttaneet terveydenhuollon ja lääkealan ammattilaisia yli 30 vuotta. Ratkaisumme perustuvat asiakkaan toiminnan syvälliseen ymmärtämiseen ja pitkäjänteiseen kumppanuuteen. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisratkaisuja: osaamisen kartoituspalvelun, luotettavaa lääketietoa toiminnan tueksi ja kohdennettuja koulutuksia osaamisvajeiden paikkaamiseksi.

”Yhteistyö Attendon kanssa on ollut antoisaa ja uskon vahvasti, että ratkaisumme avulla tuotimme lisäarvoa niin Attendolle kuin heidän kunta-asiakkailleen ja ennen kaikkea hoivakotien asukkaille. Lääkeosaamisen ylläpitäminen on elintärkeää niin lääkitysturvallisuuden kuin hoidon onnistumisen kannalta”, toteaa asiakkuusjohtaja Topi Hanhela

Lisätietoja

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje