Lääketietokeskus

Lääketietokeskus
– Tiedettä teoiksi

Lääketietokeskus tuottaa lääkeinformaatio-, koulutus- ja tiedolla johtamisen palveluita terveydenhuoltoon ja lääkealalle. Yritys tunnetaan Pharmaca Fennica® -lääketietokannasta, joka sisältää myös farmakogenomisen päätöksentuen terveydenhuollon ammattilaisen työn tueksi ja potilaan parhaaksi. Ylläpidämme ajantasaisia lääketietoja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten, lääkealan yritysten ja terveydenhuollon järjestelmätoimittajien tarpeisiin.

Tuotamme Kelalle kansallisen eReseptin Master Data -lääketietokannan ja vastaamme Pohjoismaissa lääkkeiden yksilöintitunnustoiminnasta (Vnr-palvelu). Pohjoismainen Pharmarket-markkinatilastopalvelu tarjoaa tiedolla johtamisen välineen. Toimimme kansainvälisesti yhdessä kumppaniverkostomme kanssa.

Henkilöstö

Asiantuntijoita monelta alalta

Lääketietokeskus on lääketiedon solmukohta. Ylläpidämme ajantasaisia lääketietoja terveydenhuollon ammattilaisten, lääkealan yritysten ja terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittajien tarpeisiin.

Meillä on töissä asiantuntijoita monelta alalta. Tämä varmistaa Lääketietokeskuksen monipuolisen osaamisen ja innovatiiviset palvelut. Olemme toimija, joka tarjoaa luotettavaa, ajantasaista ja oikein kohdistettua lääketietoa.

Lääketietokeskus työllistää noin 30 henkilöä. Täältä löydät asiantuntijamme ja heidän yhteystietonsa.

Asiakastarinat

Asiakastarinat

Teemme laajasti yhteistyötä lääkealan ja terveydenhuollon eri toimijoiden kanssa. Tärkeitä yhteistyökumppaneitamme ovat Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea ja Kansaneläkelaitos.

Toimintatapamme on proaktiivinen ja avoin. Pyrimme aina lääketurvallisuutta edistävään ratkaisuun.

Meillä on asiakkaina paljon erilaisia ja erikokoisia yrityksiä ja organisaatioita sekä julkiselta että yksityiseltä puolelta. Lue lisää täältä.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä!

Emme valitettavasti voi antaa yksittäisiin lääkevalmisteisiin tai lääkkeiden käyttöön liittyvää neuvontaa. Lääkkeisiin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia hoitavalta lääkäriltä, hoitohenkilökunnalta, lähiapteekistasi tai helposti verkkopalvelusta laakeinfo.fi.