Lääketietokeskus Tietoa meistä

Tietoa meistä

Lääketietokeskus on uudistuva lääketiedon ja osaamisen kehittämisen yhtiö. Tunnetuimpia palveluitamme ja tuotteitamme ovat Pharmaca Fennica®Lääkekortti.fi, Lääkeinfo.fi, Laaketutkimukset.fi ja lääkealan ajankohtaisseminaarit sekä lääkeosaamisen verkkokartoitukset.

Verkkopalveluissamme vierailee viikoittain lähes 60 000 yksittäistä kävijää, tietokirjamme kuuluvat Suomen luetuimpiin ja koulutuksiimme osallistuu vuosittain yli 2000 alan ammattilaista. Kannamme yhteiskuntavastuuta toimittamalla Kelalle eReseptin lääketietokantaa.

Lääketiedon solmukohta

Lääketietokeskus on lääketiedon solmukohta. Ylläpidämme ajantasaisia lääketietoja terveydenhuollon ammattilaisten, lääkealan yritysten ja terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittajien tarpeisiin.

Työskentelemme yhdessä kumppaneidemme kanssa joka päivä suomalaisten lääketurvallisuuden takaamiseksi ja vahvistamme potilasturvallisuutta myös kansainvälisesti Vnr-lääketietorekisterin avulla.

Toimintamme perustuu asiakastarpeisiin, luotettavuuteen ja innovatiivisuuteen uusien tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden kehittämisessä. Toimimme tulorahoituksella: liikevaihtomme on noin 4,5 milj. euroa ja henkilöstömäärä noin 20. Omistajamme on Lääketeollisuus ry.

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje