PHARMARKET APTEEKKI

Apteekin myynnin ja markkinoinnin tueksi

Pharmarket Apteekki

"Pharmarket Apteekki auttaa apteekkia ymmärtämään ja ennakoimaan itsehoito- ja vapaan kaupan valmisteiden myynnin kehitystä ja kohdentamaan markkinointitoimenpiteet oikea-aikaisesti oikeisiin tuotteisiin ja tuotekategorioihin."

Haluatko suunnitella apteekkisi kampanjoita dataa hyödyntäen? Tarvitsetko tukea tuotteiden menekin ennustamiseen, markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun ja toimenpiteiden vaikuttavuuden seurantaan? Haluatko vastata apteekkisi asiakkaiden kysyntään ja varmistaa, että sinulla on oikeat tuotteet oikea-aikaisesti hyllyssä?

Uusi Pharmarket Apteekki -palvelumme tarjoaa apteekeille luotettavaa ja ajantasaista lääkemarkkinatietoa itsehoito- ja vapaankaupan valmisteiden myynnin suunnittelun ja johtamisen tueksi. 

Palvelu sisältää tietoa apteekkien sisäänostoista, ja tietoja voi tarkastella oman alueen, sairaanhoitopiirin tai kansallisella tasolla.  
 

Palvelu auttaa erityisesti silloin

 • kun suunnittelet uuden tuotteen lisäämistä apteekin hyllylle 
  Datan avulla tarkastelet, miten kyseinen tuote myy muilla alueilla ja varmistut siitä, kannattaako tuote lisätä omalle hyllylle vai ei. 
   
 • kun haluat tarkastella tietyn tuotekategorian tai -brändin kasvusuuntia ja löytää uutta myyntipotentiaalia 
  Datan avulla vahvistat ymmärrystäsi nousevista tai laskevista trendeistä. Voit tarkastella, löytyykö alueesi kilpailijoilla tai muualla markkinassa menestyviä tuotekategorioita tai -brändejä, jotka puuttuvat apteekkisi hyllyltä kokonaan tai kaipaavat myynnin tehostusta.  
   
 • kun haluat helpottaa varaston hallintaa ja optimoida varastotilaa 
  Löytyykö apteekkisi varastosta useita samaa lääkeainetta sisältäviä vaihtoehtoja? Datan avulla tarkastelet esimerkiksi geneeristen valmisteiden menekkiä muilla alueilla ja arvioit, onko varastossa kannattavaa pitää kaikkia vaihtoehtoja. 
   
 • kun haluat arvioida kasvavien trendien, esimerkiksi vegaanivalmisteiden, vaikutusta 
  Suunnitteletko esimerkiksi vegaanituotteiden tuomista valikoimaan? Datan avulla tarkastelet kasvavien trendien menestystä muilla alueilla ja varmistat, että hyllystäsi löytyy kysytyimmät tuotteet. 
   

Olethan yhteydessä meihin, kun tarvitset tukea apteekkisi markkinointitoimenpiteiden tehostamiseen ja myynnin kasvattamiseen. Käyttäjämääristä riippumaton kustannustehokas apteekkikohtainen vuosihinta tai vaihtoehtoisesti kertaraportti toivomastasi datasta.

Tutustu palveluun veloituksetta 6 viikon ajan
Ei sitoutumispakkoa! Tee tilaus viimeistään 24.5.2022.