NORDIC PHARMA INSIGHTS  

Luotettavat ja ajantasaiset lääkemyyntitilastot kaikista Pohjoismaista

Nordic Pharma Insights

Tarvitsetko työssäsi lääkkeiden myyntitietoa Pohjoismaista? Tarvitsetko lääkemyynnin raportointipalvelua, joka yhdistää farmaseuttisen osaamisen ja syvällisen markkinatuntemuksen myös alueellisella tasolla?

Nordic Pharma Insights on lääkemyyntitiedon automatisoitu raportointityökalu, jonka avulla tarkastelet sujuvasti luotettavia ja ajantasaisia lääkemyyntitietoja kaikista Pohjoismaista yhden käyttöliittymän kautta. Saat palvelusta nopean yleiskatsauksen pohjoismaiseen lääkemarkkinaan ja lääkemyyntitilastoihin. Lisäksi pystyt porautumaan myös tarkemmalle tasolle tiedontarpeidesi mukaisesti.

Pohjoismaista lääkemyyntidataa moneen käyttötarkoitukseen 

Nordic Pharma Insights -raportit kokoavat Tanskan, Norjan, Ruotsin ja Suomen markkina-alueiden lääke- ja yritystiedot yhteen paikkaan. Data yhdenmukaistetaan ja visualisoidaan helppokäyttöiseen käyttöliittymään, josta sinun on helppo tutkia myyntejä niin kansallisella kuin alueellisellakin tasolla. Voit tarkastella tilastoja euroina tai muissa valuutoissa, kuten esimerkiksi Ruotsin kruunuissa. 

Voit luoda palvelussa omia raportteja ja dashboard-näkymiä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Maakohtaisissa myynneissä (FI, SE, DK, NO) voit porautua aluetasolle aina minimarkkinoihin asti.

Jokainen yksityiskohtainen raportti perustuu paikallisen alueen syvälliseen markkinatuntemukseen. Palvelun lääketiedossa yhdistyy paikallinen farmaseuttinen osaaminen kaikista Pohjoismaista. 

Nordic Pharma Insights tarjoaa sinulle:

  • Markkinoiden nopeimmin päivittyvät raportit 
  • Kilpailijavertailut, joissa yhtenäistetyt lääke- ja yritysnimet
  • Yksityiskohtaiset tuotetiedot
  • Alueelliset raportit kaikista maista
  • Muokattavat raportit, esim. yrityksen omien kilpailuryhmien raportit
  • Tehokkaat mittarit yrityksesi tarpeisiin

Tutustu myös muihin tiedolla johtamisen palveluihimme:

Asiakastarinat
Teittinen ja Hiirikoski, Orion Pharma
He kuuntelevat meidän toiveemme ja ottavat ne huomioon.
Panu Teittinen, Orion Pharma
Orion Pharman kokemuksia Pharmarket-markkinatilastopalvelusta

Ota yhteyttä