Pharmarket

Pharmarket  helppokäyttöinen ja kustannustehokas markkinatilastopalvelu

Pharmarket-palvelun avulla lääkealan yritykset ja muut toimijat voivat analysoida Suomen lääkemarkkinaa valtakunnallisella ja alueellisella tasolla. Valmisteiden myyntiä voi seurata eri aikajaksoilla ja luokittelutasoilla.

Lääkkeitä markkinoiville yrityksille palvelu tarjoaa ajantasaisen ja luotettavan näkymän kokonaismarkkinaan, aluetason myyntiin ja kilpailijaseurantaan. Myynti- ja hintatiedot päivittyvät kahden viikon välein. Helppokäyttöisen ja monipuolisen palvelun avulla lääkeyritys pystyy tekemään perusteltuja liiketoimintapäätöksiä ja ohjaamaan toimintaansa haluttuun suuntaan.

Viranomaisille, yhdistyksille, tutkimusyrityksille ja konsulttipalveluita tarjoaville yrityksille palvelu antaa konkreettisia välineitä niin oman kuin asiakkaiden toiminnan kehittämiseen ja edunvalvontaan sekä markkinatutkimuksien tekemiseen.

Pharmarket

Käytettävissä mistä tahansa ja milloin tahansa

Pharmarket-palvelua voidaan käyttää internet-selaimella niin toimistossa kuin etäyhteydellä asiakastyössä. Toimiston tehokäyttäjille on tarjolla datakuutio, jonka avulla voi helposti ja nopeasti työstää halutun raportin omassa Excelissä. Työskentely onnistuu myös tien päällä, sillä mobiililaitteille on käytössä oma monipuolinen käyttöliittymä.

Tuomme palveluun jatkuvasti lisää ominaisuuksia helpottamaan niin apteekki- kuin sairaalamarkkinan analysointia. Pharmarketin kehityspolulta löytyvät mm. geneerisen markkinan luokittelu sekä tiedon rikastaminen uusilla tietosisällöillä (esimerkiksi asukasluvuilla).

Säädä oma aloitusnäkymäsi

Haluamasi myyntidata ja automaattiset raportit ovat käytettävissä kaikilla alustoilla pöytäkoneesta mobiiliin, ja raportteja voidaan luoda yrityksesi tarpeiden mukaan. Voit esimerkiksi keskittyä johdon raportteihin tai myyntiedustajien tukemiseen.

Luo omat raporttisi

Tarpeidesi mukaisten raporttien tekeminen on helppoa. Saat käyttöösi myös standardoidut raportit, joita on vaivatonta jakaa yrityksessäsi sekä työstää lisää Excelissä ja PowerPointissa.

Pharmarket mobiili

Pharmarket mobiili – nopea ja muokattava

Pharmarket mobiili on visuaalinen raporttipalvelu, joka on helppo ottaa käyttöön. Palvelu on toteutettu alustalle, johon voidaan tuoda helposti useita tietolähteitä. Valmiina käyttöönottoa varten tarjoamme tukkumyyntitilaston sekä hintahistoria palvelun. Myös yrityksen oman datan integroiminen on mahdollista.


Pharmarket mobiilin edut

 • Nopea käyttöönotto ja 4 valmista raporttinäkymää. 
 • Lisäraporttien luominen onnistuu helposti muutamassa tunnissa. 
 • Myyntikentän kuukausiraportointi voidaan automatisoida.
 • Helppo käyttöliittymä vapauttaa aikaa tiedon analysointiin.
 • iPad/Android-sovellus avataan useammin kuin tietokoneen sovellus.
Pharmarket

Pharmarket tarjoaa yhteistyössä pohjoismaista myyntidataa

Lääketietokeskus on mukana tuottamassa pohjoismaista myyntidataa tarjoavaa Nordic Pharma Insights -palvelua (NPI). Nyt voit sujuvasti tarkastella luotettavia ja ajantasaisia lääkemyyntitietoja kaikista Pohjoismaista yhden käyttöliittymän kautta. Helppokäyttöisen palvelun avulla voit tutkia myyntejä niin kansallisella kuin alueellisellakin tasolla euroina tai vaikka Ruotsin kruunuina. Voit luoda palvelussa omia raportteja ja dashboard-näkymiä erilaisiin käyttötarpeisiin. Maakohtaisissa myynneissä (FI, SE, DK, NO) voit porautua aluetasolle minimarkkinoihin asti.

NPI täydentää Pharmarket-palveluamme, joten NPI:n luvut täsmäävät täysin Pharmarketin lukuihin. NPI-palvelulla on jokaisessa maassa paikallinen asiakaspalvelutiimi, joka tuntee alueen markkinat kuin omat taskunsa ja auttaa mielellään kaikissa tilanteissa. Tarjoamme mielellämme palvelun uusille ja vanhoille Pharmarket-asiakkaillemme.

Tulemme mielellämme kertomaan lisää palvelusta ja sen käyttöönotosta. Ota yhteyttä!

NPI

Nordic Pharma Insights on lääkemyyntitiedon automatisoitu raportointityökalu

Palvelun lääketiedossa yhdistyy paikallinen farmaseuttinen osaaminen kaikista Pohjoismaista. Tarjoamme markkinoiden nopeimmin päivittyvät raportit. Lisää yrityksesi tehokkuutta ja vapauta resursseja työkalumme avulla! 

Nordic Pharma Insights tuottaa yrityksellesi:

 • Välittömästi kuukauden alussa päivittyvät raportit
 • Kilpailijavertailut, joissa yhtenäistetyt lääke- ja yritysnimet
 • Yksityiskohtaiset tuotetiedot
 • Alueelliset raportit kaikista maista
 • Muokattavat raportit, esim. yrityksen omien kilpailuryhmien raportit
 • Tehokkaat mittarit yrityksesi tarpeisiin

Hyödynnä korkealaatuista dataa paikallisella näkemyksellä!

Nordic Pharma Insights -työkalu tarjoaa yrityksellesi pohjoismaista lääke- ja yritystietoa yhdistäviä ja yhtenäistäviä raportteja Tanskan, Norjan, Ruotsin ja Suomen markkina-alueiden datasta. Jokainen yksityiskohtainen raportti perustuu paikallisen alueen syvälliseen markkinatuntemukseen.

Autamme sinua mielellämme. Kysy meiltä lisää!

Jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä!