PHARMARKET

Helppokäyttöinen ja kustannustehokas markkinatilastopalvelu

Pharmarket markkinatilastopalvelu

Pharmarket-markkinatilastopalvelu auttaa lääkeyrityksiä ymmärtämään lääkemarkkinan kehitystä ja tukee näin toiminnan tehokasta ohjaamista sekä suoriutumisen mittaamista.

Haluatko tukea liiketoimintapäätöksiin ja toiminnanohjaukseen? Tarvitsetko ajantasaista ja luotettavaa tietoa lääkkeiden kokonaismarkkinasta, aluetason myynnistä ja kilpailijoista?

Pharmarket-markkinatilastopalvelun avulla lääkealan yritykset ja muut toimijat voivat analysoida Suomen lääkemarkkinaa valtakunnallisella ja alueellisella tasolla. 

Palvelun hyödyt

  • Terveydenhuollon ammattilainen, vertaile lääkityskäytäntöjä muihin sairaanhoitopiireihin
  • Lääkealan ammattilainen, vahvista kilpailuasemaasi ajantasaisella ja luotettavalla markkinadatalla
  • Räätälöi kokonaisuus omiin tarpeisiisi sopivaksi
  • Hyödynnä lääkealan parasta asiantuntemusta

Lääkkeitä markkinoiville yrityksille palvelu tarjoaa ajantasaisen ja luotettavan näkymän kokonaismarkkinaan, aluetason myyntiin ja kilpailijaseurantaan. Myynti- ja hintatiedot päivittyvät kahden viikon välein. Helppokäyttöisen ja monipuolisen palvelun avulla lääkeyritys pystyy tekemään perusteltuja liiketoimintapäätöksiä ja ohjaamaan toimintaansa haluttuun suuntaan.

Viranomaisille, yhdistyksille, tutkimusyrityksille ja konsulttipalveluita tarjoaville yrityksille palvelu antaa konkreettisia välineitä niin oman kuin asiakkaiden toiminnan kehittämiseen ja edunvalvontaan sekä markkinatutkimuksien tekemiseen.

Markkinatilastot käyttöösi ajasta ja paikasta riippumatta

Pharmarket-markkinatilastopalvelusta on saatavana Excel sekä PowerBI-versio: 

  • Standardoidut PowerBI-raportit ovat helppokäyttöisiä, ja niitä on vaivatonta käyttää myös tabletilla. Myyntitiedot ja hintatietokanta päivittyvät Taksan mukaisesti kahden viikon välein.
  • Excelissä voit luoda ja käyttää raportteja yrityksesi tarpeiden mukaan. Laadit helposti sopivat raportit kunkin käyttäjän työn tueksi, esimerkiksi johdon raportit tai myyntiedustajan työtä tukevat raportit.
  • Vaativalle käyttäjälle tarjoamme datakuution, jonka avulla voit työstää halutun raportin helposti ja nopeasti omassa Excelissä. Voit integroida kuvaajia myös PowerPointiin.
  • Voit integroida raportteihin myös yrityksesi oman datan. 

 

Haluatko kuulla lisää Pharmarket-markkinatilastopalvelusta?

Täytä yhteydenottolomake tästä!

 

Tiedolla johtamisen webinaarisarja

 

Asiakastarinat
Teittinen ja Hiirikoski, Orion Pharma
He kuuntelevat meidän toiveemme ja ottavat ne huomioon.
Panu Teittinen, Orion Pharma
Lue lisää Orion Pharman kokemuksista!