PHARMANALYTICS

Tiedolla johtamisen palvelut

Pharmanalytics tiedolla johtaminen

Onko sinulla tarve tehdä laadukkaaseen ja ajantasaiseen tietoon perustuvia päätöksiä? Tarvitsetko lääkkeiden markkinadataa Suomesta tai Pohjoismaista? Tarvitsetko työssäsi tietoa lääkkeiden tosielämän käytöstä (Real World Data, RWD)?

Pharmanalytics-palvelut tarjoavat kattavan valikoiman tiedolla johtamisen palveluita vaativaankin käyttöön. Valikoimastamme löytyy helppokäyttöisen Pharmarket-markkinatilastopalvelun lisäksi real world data- ja edistyneen analytiikan palveluita. Suomen markkinadatan lisäksi tarjoamme käyttöösi myös Pohjoismaista dataa.

Pharmarket-markkinatilastopalvelu

Pharmarket-markkinatilastopalvelun avulla lääkealan yritykset ja muut toimijat voivat analysoida Suomen lääkemarkkinaa valtakunnallisella ja alueellisella tasolla. Lue lisää.

Pharmanalytics Real World Insights

Pharmanalytics Real World Insights -palvelu on kustannustehokas tiedolla johtamisen ja toiminnan ohjaamisen apuväline, jonka avulla voit varmistaa yhdenvertaisen hoidon toteutumista. Lue lisää.

Pharmanalytics Advanced Insights

Pharmanalytics Advanced Insights on edistyneen analytiikan palvelu lääkeyritysten myynti- ja markkinointitehtävissä toimiville. Se auttaa sinua optimoimaan resurssien käyttöä, kohdistamaan toimenpiteitä ja tarjoamaan paremmin räätälöityä palvelua eri asiakasryhmille. Lue lisää.

Nordic Pharma Insights

Nordic Pharma Insights on lääkemyyntitiedon automatisoitu raportointityökalu, jonka avulla tarkastelet sujuvasti luotettavia ja ajantasaisia lääkemyyntitietoja kaikista Pohjoismaista yhden käyttöliittymän kautta. Lue lisää.