Haemme tiedolla johtamisen tuotepäällikköä avainrooliin

05.08.2022

Lääketietokeskuksen Tiedolla johtamisen liiketoiminta-alue auttaa lääke- ja terveysalan asiakkaitaan päätöksenteossa kattavalla valikoimalla analytiikka- ja BI-ratkaisuja.

Tiedolla johtamisen liiketoiminnan ’kivijalka’, Pharmarket-markkinatilastopalvelu auttaa ymmärtämään lääkemarkkinan kehitystä ja tukee näin toiminnan tehokasta ohjaamista sekä suoriutumisen mittaamista. Pharmarketin kehitykseen haemme nyt vastuulliseen rooliin vahvalla kaupallisella ja BI-osaamisella varustettua

Haemme vahvistusta myyntitiimiimme avainasiakaspäällikön rooliin

05.08.2022

Etsimme nyt dynaamiseen myyntiimiimme asiakkaiden auttamisesta innostuvaa

Avainasiakaspäällikköä (KAM)

Etsimämme henkilö on kokenut myynnin ammattilainen, jonka aika kuluu myynti- ja asiakastyössä. Haluat rakentaa asiakkaillemme kestävämpää tulevaisuutta ja auttaa asiakkaitamme menestymään löytämällä erinomaisia ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Ihmisenä olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka nauttii tavoitteiden saavuttamisesta. 

Kollega haussa! Learning Success Manager

29.10.2021

Pharmaceutical Information Centre is looking for Learning Success Manager

Terveydenhuollon yhteinen tavoite on hyvän elämän ja hoidon turvaaminen. Me Lääketietokeskuksessa uskomme, että parantaminen alkaa tiedosta. Yhdistämme alan toimijat tarjoamalla palveluita sekä tiedon tuottajille että tiedon käyttäjille Suomessa ja Pohjoismaissa. Tuotamme turvallisia, vaikuttavia ja korkealaatuisia lääketietopalveluita hoitoa toteuttaville ja tarvitseville ihmisille ja autamme terveydenhuollon ammattilaisia onnistumaan työssään.

Etsimme kahta uutta kollegaa asiakkuuspäälliköiksi

20.03.2020

Asiakkuuspäällikkömme Mikko siirtyy tuotepäällikön tehtäviin ja hänen paikkansa vapautuu. Kasvumme siivittämänä perustimme Mikon position rinnalle myös kokonaan uuden tehtävän. Etsimmekin nyt kahta asiakkaiden auttamisesta innostuvaa asiakkuuspäällikköä vastuualueinaan Tiedolla johtamisen palvelut ja Lääketietopalvelut.