Haemme tiedolla johtamisen tuotepäällikköä avainrooliin

05.08.2022

Lääketietokeskuksen Tiedolla johtamisen liiketoiminta-alue auttaa lääke- ja terveysalan asiakkaitaan päätöksenteossa kattavalla valikoimalla analytiikka- ja BI-ratkaisuja.

Tiedolla johtamisen liiketoiminnan ’kivijalka’, Pharmarket-markkinatilastopalvelu auttaa ymmärtämään lääkemarkkinan kehitystä ja tukee näin toiminnan tehokasta ohjaamista sekä suoriutumisen mittaamista. Pharmarketin kehitykseen haemme nyt vastuulliseen rooliin vahvalla kaupallisella ja BI-osaamisella varustettua

Lääketietokeskus kasvaa ja kansainvälistyy - haluatko olla mukana kasvutarinassamme?

05.08.2022

Lääketietokeskus kasvaa ja kansainvälistyy vauhdilla. Kasvua vauhdittamaan ja tukemaan haetaan nyt useita eri asiantuntijoita monipuolisiin rooleihin. Tutustu avoinna oleviin työtehtäviin tarkemmin alta ja lue, millaista on olla Lääketietokeskuksella töissä. Hyppää mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

Haemme vahvistusta myyntitiimiimme avainasiakaspäällikön rooliin

05.08.2022

Etsimme nyt dynaamiseen myyntiimiimme asiakkaiden auttamisesta innostuvaa

Avainasiakaspäällikköä (KAM)

Etsimämme henkilö on kokenut myynnin ammattilainen, jonka aika kuluu myynti- ja asiakastyössä. Haluat rakentaa asiakkaillemme kestävämpää tulevaisuutta ja auttaa asiakkaitamme menestymään löytämällä erinomaisia ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Ihmisenä olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka nauttii tavoitteiden saavuttamisesta. 

Kollega haussa! Learning Success Manager

29.10.2021

Pharmaceutical Information Centre is looking for Learning Success Manager

Terveydenhuollon yhteinen tavoite on hyvän elämän ja hoidon turvaaminen. Me Lääketietokeskuksessa uskomme, että parantaminen alkaa tiedosta. Yhdistämme alan toimijat tarjoamalla palveluita sekä tiedon tuottajille että tiedon käyttäjille Suomessa ja Pohjoismaissa. Tuotamme turvallisia, vaikuttavia ja korkealaatuisia lääketietopalveluita hoitoa toteuttaville ja tarvitseville ihmisille ja autamme terveydenhuollon ammattilaisia onnistumaan työssään.

Etsimme kasvavaan joukkoomme kokenutta full-stack kehittäjää

11.09.2020

Etsimme kasvavaan joukkoomme kokenutta full-stack kehittäjää. Olet työskennellyt senior developer -tyylisessä roolissa muutaman vuoden. Urallasi olet ollut mukana kehittämässä laajempia kokonaisuuksia, ja sinulle onkin muodostunut hyvä käsitys eri teknologioista ja toimivista metodeista. Olet työskennellyt erilaisissa ja eri kokoisissa yrityksissä ja tiedät hyvin minkälaiseen ympäristöön kotiudut parhaiten.

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme vahvan teknisen taustan omaavaa Machine Learning Engineeriä

05.08.2020

Lääketietokeskuksen Pharmarket™-markkinatilastopalvelun ympärille on kehitetty uusia edistyneen analytiikan ratkaisuja lääkemarkkinoiden, lääkehoidon vaikuttavuuden ja yhdenvertaisen lääkehoidon toteutumisen tehokkaaseen analysointiin.

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme vahvan teknisen taustan omaavaa Machine Learning Engineeriä