Lääketietokeskuksessa työskennellään teknologian aallonharjalla

10.12.2021

Joskus urapolku saattaa johtaa työpaikkaan, jossa merkityksellinen työ ja harrastuneisuus kohtaavat. Näin on käynyt Lääketietokeskuksessa työskenteleville Jani Hongolle ja Leo Heinsuolle.

“Se, mitä me teemme on merkityksellistä ja menee aidosti tarpeeseen terveydenhuollon ammattilaisille”, vuodesta 2020 alkaen Tech Leadina toiminut Jani Honko kertoo.

“Olen myös eräänlainen tech-intoilija, joten mahdollisuus opetella käyttämään uusimpia teknologioita kiehtoo minua”, hän hymyilee.

Monipuolista työtä avoimessa ja hyväksyvässä työyhteisössä

16.10.2020

Khadija on koulutukseltaan lääketeknikko ja työskentelee Lääketietokeskuksessa monipuolisissa työtehtävissä. Päävastuunaan hänellä on asiakaspalvelusta ja lääketurvatiedotuksesta huolehtiminen. Työnkuvaan kuuluu myös lääkkeiden pakkausselosteiden ja asiakastietojärjestelmän päivittämistä.

Lääketietokeskus on työntekijälle lääke- ja sotealan näköalapaikka

23.01.2019

Heta Räikkönen on työskennellyt Lääketietokeskuksessa osa-aikaisena tapahtuma-assistenttina 1,5 vuotta. Heta opiskelee kauppatieteitä Aalto-yliopistossa, ja Lääketietokeskukseen hän hakeutui, koska halusi kartuttaa työkokemusta opiskelunsa ohella. Heta sanoo, että käytännöllinen työnteko on tuonut mukavaa vastapainoa teoriaan painottuville opinnoille.