Novartiksen kokemuksia Lääketietokeskuksen koulutuksista

23.05.2022

Novartis on globaali lääkeyritys, joka toimii usealla tärkeällä terapialueella. Yritys tutkii, kehittää ja tuo saataville uusia hoitovaihtoehtoja, jotka hyödyttävät niin potilasta kuin tarjoavat yhteiskunnalle ratkaisuja kestävään terveydenhuoltoon. Tavoitteena on myös olla mukana kehittämässä terveydenhuoltoa eri kumppaneiden kanssa. Vahvasta kehitysorientaatiosta kertoo myös Novartiksen panos henkilöstönsä osaamiseen kehittämiseen. 

Intohimona oppiminen

06.10.2021

Koulutuspäällikkö Milla Kajanne on työskennellyt Lääketietokeskuksen koulutusten parissa viitisen vuotta. Milla suhtautuu osaamisen kehittämiseen intohimoisesti ja sanoo, että työelämässä ei nykypäivänä pärjää, jos ei jatkuvasti opi. Milla on itsekin innokas kouluttautuja – siitä esimerkkinä uunituore sotemaisterin tutkinto.

Koulutuspäällikkö Milla Kajanne kertoo syttyneensä oppimiseen jo varhain. Uteliaisuus ja halu tietää laajasti eri asioista johdattivat häntä pikkuhiljaa osaamisen kehittämisen urapolulle.

Opiskele online − uusia etäkoulutuksia lääke- ja terveysalan ammattilaisille

24.03.2020

Koronavirustilanne haastaa meitä kaikkia. Osaamisen kehittämisen tarve ei ole kuitenkaan vähentynyt, ja me haluamme palvella lääke- ja terveysalan ammattilaisia mahdollisimman hyvin myös tässä tilanteessa. 

Olemme lisänneet etäopiskelumahdollisuuksia, ja lähes kaikki koulutuksemme ovat saatavana nyt myös webinaarina. Livewebinaarin lisäksi saat webinaaritallenteen, joka on käytettävissäsi kahden kuukauden ajan koulutuksen ajankohdasta. Katso alta kiinnostavimmat etäkoulutukset ja tule mukaan:

Lääketietokeskuksen koulutukset pitävät asiantuntijoiden osaamisen ajan tasalla

04.11.2019
Lääketietokeskus on toiminut terveydenhuollon ammattilaisten luotettavana tietolähteenä jo yli 40 vuoden ajan. MSD Finlandin Anna Siira ja Marko Miettinen ovat osallistuneet Lääketietokeskuksen koulutuksiin jo vuosien ajan.