Novartiksen kokemuksia Lääketietokeskuksen koulutuksista

23.05.2022

Novartis on globaali lääkeyritys, joka toimii usealla tärkeällä terapialueella. Yritys tutkii, kehittää ja tuo saataville uusia hoitovaihtoehtoja, jotka hyödyttävät niin potilasta kuin tarjoavat yhteiskunnalle ratkaisuja kestävään terveydenhuoltoon. Tavoitteena on myös olla mukana kehittämässä terveydenhuoltoa eri kumppaneiden kanssa. Vahvasta kehitysorientaatiosta kertoo myös Novartiksen panos henkilöstönsä osaamiseen kehittämiseen. 

Kliinisen lääketutkimuksen uudistukset vaativat toimijoilta osaamisen päivittämistä

19.04.2022

Kliininen lääketutkimus on terveydenhuollon toimivuuden ja kehittymisen edellytys. Kliinisen lääketutkimuksen avulla muun muassa mahdollistetaan työpaikkoja ja saadaan maksuttomia tutkimuslääkkeitä sairaaloihin. Lääketutkimuksella on suuri merkitys myös kansantalouden näkökulmasta, sillä esimerkiksi vuonna 2021 tutkimuksen ja tuotekehityksen investoinnit olivat 234 miljoonaa euroa.

Lääketietokeskuksen koulutukset pitävät asiantuntijoiden osaamisen ajan tasalla

04.11.2019
Lääketietokeskus on toiminut terveydenhuollon ammattilaisten luotettavana tietolähteenä jo yli 40 vuoden ajan. MSD Finlandin Anna Siira ja Marko Miettinen ovat osallistuneet Lääketietokeskuksen koulutuksiin jo vuosien ajan.