Lääkehoito uusissa sote-rakenteissa -hybriditapahtuma keräsi lähes 200 osallistujaa

29.04.2022

Kevään ensimmäinen hybriditapahtuma, Lääkehoito uusissa sote-rakenteissa – Suunnitelmat ja aloitus, järjestettiin Helsingissä 27.4.2022. Tapahtuma keräsi paikan päälle ja etäyleisöön yhteensä lähes 200 osallistujaa.

Päivän aikana käsiteltiin tärkeitä aiheita, kuten hyvinvointialueiden ohjausta ja lääkerahoitusta, lääkeasioiden uudistamista ja alueellisen toimeenpanon näkökulmia. Päivä huipentui paneelikeskusteluun, jossa tapahtuman puhujat keskustelivat lääkehoidosta osana sosiaali- ja terveyspalveluita.

Intohimona oppiminen

06.10.2021

Koulutuspäällikkö Milla Kajanne on työskennellyt Lääketietokeskuksen koulutusten parissa viitisen vuotta. Milla suhtautuu osaamisen kehittämiseen intohimoisesti ja sanoo, että työelämässä ei nykypäivänä pärjää, jos ei jatkuvasti opi. Milla on itsekin innokas kouluttautuja – siitä esimerkkinä uunituore sotemaisterin tutkinto.

Koulutuspäällikkö Milla Kajanne kertoo syttyneensä oppimiseen jo varhain. Uteliaisuus ja halu tietää laajasti eri asioista johdattivat häntä pikkuhiljaa osaamisen kehittämisen urapolulle.

Ulla Partanen aloitti Head of Learning Services -tehtävässä

14.01.2021

Ulla Partanen on aloittanut Lääketietokeskuksessa Head of Learning Services -tehtävässä. Ulla on koulutukseltaan farmaseutti ja palvelumuotoilija. 

Ulla on työskennellyt aiemmin muun muassa lääketeollisuuden asiantuntijapalvelujen myynnin parissa ja viimeisimpänä digitaalisen kehityksen pyörteissä Oriolassa ja Farentalla. 

Tagit

Opiskele online − uusia etäkoulutuksia lääke- ja terveysalan ammattilaisille

24.03.2020

Koronavirustilanne haastaa meitä kaikkia. Osaamisen kehittämisen tarve ei ole kuitenkaan vähentynyt, ja me haluamme palvella lääke- ja terveysalan ammattilaisia mahdollisimman hyvin myös tässä tilanteessa. 

Olemme lisänneet etäopiskelumahdollisuuksia, ja lähes kaikki koulutuksemme ovat saatavana nyt myös webinaarina. Livewebinaarin lisäksi saat webinaaritallenteen, joka on käytettävissäsi kahden kuukauden ajan koulutuksen ajankohdasta. Katso alta kiinnostavimmat etäkoulutukset ja tule mukaan:

Nordic Life Science Learning: kansainväliset lääketieteen työpajat, kurssit ja koulutukset saatavilla nyt 24/7

27.02.2020

Uusi pohjoismainen yhteistyöprojekti Nordic Life Science Learning lisää lääketieteen ja biotieteiden koulutusten saatavuutta Pohjoismaissa ja tehostaa innovaatioita ja lääketieteen kehitystä.