Etsimme kasvavaan joukkoomme kokenutta full-stack kehittäjää

11.09.2020

Etsimme kasvavaan joukkoomme kokenutta full-stack kehittäjää. Olet työskennellyt senior developer -tyylisessä roolissa muutaman vuoden. Urallasi olet ollut mukana kehittämässä laajempia kokonaisuuksia, ja sinulle onkin muodostunut hyvä käsitys eri teknologioista ja toimivista metodeista. Olet työskennellyt erilaisissa ja eri kokoisissa yrityksissä ja tiedät hyvin minkälaiseen ympäristöön kotiudut parhaiten.

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme vahvan teknisen taustan omaavaa Machine Learning Engineeriä

05.08.2020

Lääketietokeskuksen Pharmarket™-markkinatilastopalvelun ympärille on kehitetty uusia edistyneen analytiikan ratkaisuja lääkemarkkinoiden, lääkehoidon vaikuttavuuden ja yhdenvertaisen lääkehoidon toteutumisen tehokkaaseen analysointiin.

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme vahvan teknisen taustan omaavaa Machine Learning Engineeriä

Merkityksellistä työtä lääke- ja terveysalan näköalapaikalla

10.06.2020

Nimeni on Sara Siivo ja teen Lääketietokeskuksessa liiketalouden opintoihini kuuluvaa työharjoittelua. Aloitin harjoittelun osa-aikaisesti opintojen ohella, mutta nyt kokopäiväistä harjoittelua on takana noin kuukausi. Suuntaudun opinnoissani markkinointiin ja viestintään, joten suoritan myös harjoitteluni näissä tehtävissä. Tässä blogitekstissä avaan, miksi hain harjoittelupaikkaa Lääketietokeskuksesta sekä kerron tunnelmistani ja kokemuksistani harjoittelun alkuun liittyen.