Lääketietokeskuksessa työskennellään teknologian aallonharjalla

10.12.2021

Joskus urapolku saattaa johtaa työpaikkaan, jossa merkityksellinen työ ja harrastuneisuus kohtaavat. Näin on käynyt Lääketietokeskuksessa työskenteleville Jani Hongolle ja Leo Heinsuolle.

“Se, mitä me teemme on merkityksellistä ja menee aidosti tarpeeseen terveydenhuollon ammattilaisille”, vuodesta 2020 alkaen Tech Leadina toiminut Jani Honko kertoo.

“Olen myös eräänlainen tech-intoilija, joten mahdollisuus opetella käyttämään uusimpia teknologioita kiehtoo minua”, hän hymyilee.

Myyntiä ja asiakastyötä innovatiivisessa työympäristössä

10.03.2021

Minna työskentelee Lääketietokeskuksessa myynnin johtajana. Työpäivät ovat monipuolisia ja koostuvat pääasiassa asiakastapaamisista ja myyntityöstä. Lisäksi Minnalla on käynnissä erilaisia kehitysprojekteja. 

Minna Jacobson on koulutukseltaan kemian tekniikan diplomi-insinööri. Lisäksi hän on opiskellut syventävinä aineina mikrobiologiaa ja biokemiaa. 

Monipuolista työtä avoimessa ja hyväksyvässä työyhteisössä

16.10.2020

Khadija on koulutukseltaan lääketeknikko ja työskentelee Lääketietokeskuksessa monipuolisissa työtehtävissä. Päävastuunaan hänellä on asiakaspalvelusta ja lääketurvatiedotuksesta huolehtiminen. Työnkuvaan kuuluu myös lääkkeiden pakkausselosteiden ja asiakastietojärjestelmän päivittämistä.

Antoisasta harjoittelujaksosta eväitä työelämään

25.09.2020

Suoritin liiketalouden opintoihini kuuluvan markkinoinnin ja viestinnän työharjoittelun Lääketietokeskuksessa. Kirjoitin aiemmin blogitekstin, jossa pohdin kokemuksiani ja tunnelmiani harjoittelun alkuun liittyen. Nyt, kun harjoittelujakso on tullut päätökseen, on aika summata yhteen ajatukset kuluneista kuukausista toisen blogikirjoituksen muodossa.

Etsimme kasvavaan joukkoomme kokenutta full-stack kehittäjää

11.09.2020

Etsimme kasvavaan joukkoomme kokenutta full-stack kehittäjää. Olet työskennellyt senior developer -tyylisessä roolissa muutaman vuoden. Urallasi olet ollut mukana kehittämässä laajempia kokonaisuuksia, ja sinulle onkin muodostunut hyvä käsitys eri teknologioista ja toimivista metodeista. Olet työskennellyt erilaisissa ja eri kokoisissa yrityksissä ja tiedät hyvin minkälaiseen ympäristöön kotiudut parhaiten.

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme vahvan teknisen taustan omaavaa Machine Learning Engineeriä

05.08.2020

Lääketietokeskuksen Pharmarket™-markkinatilastopalvelun ympärille on kehitetty uusia edistyneen analytiikan ratkaisuja lääkemarkkinoiden, lääkehoidon vaikuttavuuden ja yhdenvertaisen lääkehoidon toteutumisen tehokkaaseen analysointiin.

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme vahvan teknisen taustan omaavaa Machine Learning Engineeriä

Merkityksellistä työtä lääke- ja terveysalan näköalapaikalla

10.06.2020

Nimeni on Sara Siivo ja teen Lääketietokeskuksessa liiketalouden opintoihini kuuluvaa työharjoittelua. Aloitin harjoittelun osa-aikaisesti opintojen ohella, mutta nyt kokopäiväistä harjoittelua on takana noin kuukausi. Suuntaudun opinnoissani markkinointiin ja viestintään, joten suoritan myös harjoitteluni näissä tehtävissä. Tässä blogitekstissä avaan, miksi hain harjoittelupaikkaa Lääketietokeskuksesta sekä kerron tunnelmistani ja kokemuksistani harjoittelun alkuun liittyen.