Riina Salonen
25.01.2021

Riina Salonen on aloittanut Lääketietokeskuksessa avainasiakaspäällikkönä vastuualueenaan Lääketietopalvelut. Riina on koulutukseltaan ekonomi ja farmaseutti pedagogisella pätevyydellä, ja lisäksi hän opiskelee tällä hetkellä diplomi-insinööriksi toimintaympäristönä terveysala.

Riinalla on pitkä myynti- ja asiakaspalvelukokemus eri aloilta, viimeisimpänä sijoituksien parissa pankkimaailmasta. Lisäksi Riina on työskennellyt farmaseuttina apteekissa viikonloppuisin ylläpitäen lääketietoaan.

- Olen iloinen tästä mahdollisuudesta päästä tekemään merkityksellistä työtä turvallisen lääkehoidon parissa. Tässä työssä pääsen yhdistämään koulutustaustani ja kokemukseni ihmisten parissa, ja odotankin jo kovasti pääseväni tutustumaan ja auttamaan osaltani asiakkaita. Uskomme Lääketietokeskuksessa tiedon parantavaan voimaan ja tarjoamme asiakkaillemme osaamista, palveluita ja työkaluja turvallisuuden, vaikuttavuuden ja tulosten parantamiseen, Riina sanoo.

Vapaa-ajalla opiskelujen lisäksi Riina pelailee tennistä, pyöräilee ja käy kuntosalilla. Kesäisin hän yrittää kovasti myös opetella pelaamaan golfia.