Lääketietokeskus Pharmarket

Pharmarket

Helppokäyttöisyys kaikissa päätelaitteissa

Helppokäyttöisyys kaikissa päätelaitteissa

Pharmarket-palvelu sisältää luotettavat ja ajantasaiset hinta- ja myyntitiedot lääkevalmisteista päätöksenteon tueksi.

Helppokäyttöinen palvelu on hyödynnettävissä internet-selaimella, Excelin avulla ja iPadilla asiakastyössä. Lisäksi tarjoamme asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä raportteja.

Palvelu asiakkaiden tarpeisiin

Palvelu asiakkaiden tarpeisiin

Asiakkaiden tarpeet lähtökohtana:

• nopea
• luotettava
• kustannustehokas.

Pharmarket-palvelun avulla lääkealan yritykset ja muut toimijat voivat analysoida lääkemarkkinaa valtakunnallisella ja alueellisella tasolla.

Tuttu ja jatkokehitettävä Microsoft-teknologia

Tuttu ja jatkokehitettävä Microsoft-teknologia

Palvelun tuottamisessa käytetään Microsoftin raportointiteknologioita, jotka mahdollistavat analysointityökalujen jatkokehittämisen muuttuvien asiakastarpeiden mukaan. Toimistokäytössä Pharmarket-työkaluna toimii Microsoft Excel ja mobiilikäytössä Microsoft Power BI.

Palvelun pohjana toimii Pharmaca Fennica® Lääketietokanta.Helppokäyttöinen ja kustannustehokas markkinatilastopalvelu

Pharmarket-palvelun avulla lääkealan yritykset ja muut toimijat voivat analysoida Suomen lääkemarkkinaa valtakunnallisella ja alueellisella tasolla. Valmisteiden myyntiä voi seurata eri aikajaksoilla ja luokittelutasoilla.

Lääkkeitä markkinoiville yrityksille palvelu tarjoaa ajantasaisen ja luotettavan näkymän kokonaismarkkinaan, aluetason myyntiin ja kilpailijaseurantaan. Myynti- ja hintatiedot päivittyvät kahden viikon välein. Helppokäyttöisen ja monipuolisen palvelun avulla lääkeyritys pystyy tekemään perusteltuja liiketoimintapäätöksiä ja ohjaamaan toimintaansa haluttuun suuntaan.

Viranomaisille, yhdistyksille, tutkimusyrityksille ja konsulttipalveluita tarjoaville yrityksille palvelu antaa konkreettisia välineitä niin oman kuin asiakkaiden toiminnan kehittämiseen ja edunvalvontaan sekä markkinatutkimuksien tekemiseen.

Käytettävissä mistä tahansa ja milloin tahansa

Pharmarket-palvelua voidaan käyttää internet-selaimella niin toimistossa kuin etäyhteydellä asiakastyössä. Toimiston tehokäyttäjille on tarjolla datakuutio, jonka avulla voi helposti ja nopeasti työstää halutun raportin omassa Excelissä. Työskentely onnistuu myös tien päällä, sillä mobiililaitteille on käytössä oma monipuolinen käyttöliittymä.

Tuomme palveluun jatkuvasti lisää ominaisuuksia helpottamaan niin apteekki- kuin sairaalamarkkinan analysointia. Pharmarketin kehityspolulta löytyvät mm. geneerisen markkinan luokittelu sekä tiedon rikastaminen uusilla tietosisällöillä (esimerkiksi asukasluvuilla). Kysy lisää!

Tarjoamme yhteistyössä pohjoismaista myyntidataa

Lääketietokeskus on mukana tuottamassa pohjoismaista myyntidataa tarjoavaa Nordic Pharma Insights -palvelua (NPI). Nyt voit sujuvasti tarkastella luotettavia ja ajantasaisia lääkemyyntitietoja kaikista Pohjoismaista yhden käyttöliittymän kautta. Helppokäyttöisen palvelun avulla voi tutkia myyntejä niin kansallisella kuin alueellisellakin tasolla euroina tai vaikka ruotsin kruunuina. Voit luoda palvelussa omia raportteja ja dashboard -näkymiä erilaisiin käyttötarpeisiin. Maakohtaisissa myynneissä (FI, SE, DK, NO) voit porautua aluetasolle minimarkkinoihin asti.

NPI täydentää Pharmarket-palveluamme, joten NPI:n luvut täsmäävät täysin Pharmarketin lukuihin. NPI-palvelulla on jokaisessa maassa paikallinen asiakaspalvelutiimi, joka tuntee alueen markkinat kuin omat taskunsa ja auttaa mielellään kaikissa tilanteissa. Tarjoamme mielellämme palvelun uusille ja vanhoille Pharmarket-asiakkaillemme.

Tulemme mielellämme kertomaan lisää palvelusta ja sen käyttöönotosta. Ota yhteyttä!

Mikko Hartikainen
Asiakkuuspäällikkö
work 050 571 7322
Lataa yhteystiedot vCardina
Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje