Lääketurvatiedotus

Lääketurvatiedote tavoittaa kattavasti ja kustannustehokkaasti terveydenhuollon ammattilaiset

Toimitamme viranomaisen hyväksymät tärkeät lääketurvallisuuteen liittyvät tiedotteet ja riskienhallintamateriaalit terveydenhuollon ammattilaisille (ns. Direct Healthcare Professional Communication) puolestasi kustannustehokkaasti ja vaivattomasti.

Lääkärit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset ovat kokeneet erittäin hyvänä, että tärkeät lääketurvallisuuteen liittyvät tiedotteet erottuvat muusta lääkkeisiin liittyvästä informaatiosta. Toimitamme lääketurvatiedotteet sähköisesti ja kirjepostitse. Lääketurvatiedotteet tunnistaa Lääketurvatiedote-logosta.

Teemme yhteistyötä Suomen Lääkäriliitto ry:n 100 % omistaman Lääkärikompassi Oy:n kanssa, jolta saamme luotettavan ja kattavan lääkärirekisterin. Osoitteisto perustuu Lääkäriliiton jäsenrekisteriin, joka kattaa lähes 95 % Suomessa asuvista lääkäreistä. Lääkäriliiton rekisterissä on 25 000 postiosoitetta ja 20 000 sähköpostiosoitetta.

Yhteydenotot: drugsafety@laaketietokeskus.fi

Lääketurvatiedottaminen

Laadukkaan palvelumme kulmakivet

  • Ajantasaiset yhteystiedot
  • Luotettavat jakelukumppanit
  • Yhden luukun asiointi myyntiluvan haltijoille
  • Tiedonjako muun lääkevalmistetiedon yhteydessä

Lääketurvatiedotepalvelumme hoitaa kaiken puolestasi:

  • hankimme tarvittavat yhteystiedot
  • tulostamme kirjeen ja/tai tuotamme siitä sähköpostiversion
  • toimitamme kirjeet ja sähköpostit määritellylle kohderyhmälle

Lääketurvatiedotepalvelumme on kattava ja kustannustehokas. Palvelun hinnoittelu on portaittainen ja riippuu vastaanottajien määrästä, sähköpostitse ja kirjeitse toimitettavien tiedotteiden määrästä sekä kirjeenä toimittavien tiedotteiden sivumäärästä ja tiedotteiden värillisyydestä (mustavalkoinen vai väritulostus).

Lääketurvatiedotteen kohderyhmä poimitaan tarvittavan erikoisalan mukaan, lisäksi erityispätevyyttä voidaan käyttää rajauskriteerinä. Poimintaa voidaan rajata myös iän ja asuinpaikan mukaan. Katso tästä lista kohderyhmän poimintakriteereistä.

Lääketurvatiedotus

Palvelemme sinua mielellämme kaikissa lääketurvatiedottamiseen liittyvissä asioissa.

Keskusteltuasi viranomaisen kanssa tiedotustarpeesta, ole mahdollisimman aikaisin yhteydessä meihin: tarvitsemme aluksi tiedotteen aiheen, kohderyhmän ja suunnitellun jakeluajankohdan. Sen jälkeen voimme antaa sinulle kustannusarvion palvelusta. Itse tiedote voidaan toimittaa myöhemmin lähempänä varsinaista jakelupäivää.

Tiedote lähetetään pdf-tiedostona tuotantoomme. Kirjeessä voi olla yrityksen logo ja esimerkiksi asiasta vastaavien henkilöiden allekirjoitukset. Suosittelemme luomaan pdf-tiedoston suoraan alkuperäistiedostosta (ei skannattuna), jotta tulostusjälki pysyy laadukkaana.

Useamman myyntiluvan haltijan yhteisten tiedotteiden kustannukset jaetaan tasan yritysten kesken. Lähetyksen jälkeen vahvistamme lääketurvatiedotteen toimeksiantajalle lääketurvatiedotteen postituksen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille.

Jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä!