Pharmaca Fennica Veterinaria®

 

Kirja, verkkopalvelu ja tietokannat laadukkaan eläinlääkinnän tueksi

Pharmaca Fennica Veterinaria

Pharmaca Fennica Veterinaria® -verkkopalvelu ja -tietokanta

Mobiilikäyttöön optimoitu Pharmaca Fennica® Veterinaria -verkkopalvelu ja -tietokanta palvelevat kaikissa eläinlääkintään liittyvissä tarpeissa.

Pharmaca Fennica Veterinaria® -verkkopalvelusta löydät kätevästi ajantasaiset tiedot eläinlääkkeistä. Eläinlääkärin kirjautuminen tapahtuu kätevästi ja maksutta Fimnet-tunnuksilla osoitteessa elainlaakkeet.fi. Verkkopalvelu soveltuu erinomaisesti myös apteekkien eläinlääketietotarpeisiin. 

Pharmaca Fennica Veterinaria® -tietokanta voidaan liittää esimerkiksi osaksi muita eläinlääkintäjärjestelmiä - pyydä tarjous tästä!

Pharmaca Fennica Veterinaria® -kirjan sisältöjen lisäksi -verkkopalvelu ja -tietokanta sisältävät:

  • Pakkausselosteet suomeksi ja ruotsiksi 
  • Tieto PF-selosteiden tärkeistä muutoksista
  • Vapaankaupan valmisteiden käytönmukainen luokitus 
  • Tiedot päivittyvät kuukausittain, aina ensimmäisenä arkipäivänä
  • Verkkopalvelu on optimoitu myös mobiilikäyttöön

Katso esittelyvideo

Pharmaca Fennica Veterinaria

Pharmaca Fennica Veterinaria® -kirja

Pharmaca Fennica Veterinaria® -kirja on helppokäyttöinen, ajantasainen ja kattava tietopaketti eläinlääkkeistä eläinlääkäreiden, eläintenhoitajien ja apteekkien työn tueksi.

Teos sisältää tiedot Suomessa markkinoilla olevista eläinlääkkeistä ja rokotteista sekä kattavan valikoiman vapaankaupan valmisteita. Terapiaosasta löytyvät lääkevalmisteiden perustiedot luokiteltuna käyttötarkoituksen mukaan sekä vapaakaupan valmisteet omana ryhmänään. Terapiaosassa ja hinnastossa esitetään 1.2.2022 voimassa olevat tukkuhinnat (alv 0 %).

Pharmaca Fennica -selosteet perustuvat Fimean tai Euroopan lääkeviraston (EMA) hyväksymiin valmisteyhteenvetoihin. Mukana ovat myös tiedot määräaikaisista erityislupavalmisteista.

Merkittävä muutos -symboli on lisätty tietokenttiin, joissa on tapahtunut tärkeä muutos vuoteen 2021 verrattuna. Näin voidaan parantaa lääkitysturvallisuutta varmistamalla huomion kiinnittyminen merkittäviin muutoksiin esim. annostuksessa tai seurantaohjeissa.

Pharmaca Fennica Veterinaria 2022

Tilaa Pharmaca Fennica Veterinaria® 2022 -kirja!

Hinta: 58 € sis. alv 10 % + toimitus- ja käsittelykulut

Tilaa tästä

Toimitamme helmikuun lopussa yhden Pharmaca Fennica Veterinaria® 2022 -kirjan maksutta kaikille osoiterekisterissämme oleville eläinlääkäreille suomalaisiin osoitteisiin. Mikäli sinulle ei ole aikaisemmin postitettu kirjaa, ilmoitathan meille yhteystietosi. Ilmoitathan myös, jos yhteystietosi ovat muuttuneet edellisvuodesta. Voit ilmoittaa tai päivittää omat osoitetietosi osoitteessa: www.laaketietokeskus.fi/elainlaakareille.

Ota yhteyttä