Pharmaca Fennica
18.11.2021

Oletko jo käyttänyt maksutta lääkäreiden, hammaslääkäreiden ja reseptihoitajien Pharmaca Fennica Pro -palvelua?

Pharmaca Fennica on palvellut lääke- ja terveysalan ammattilaisia vuodesta 1975. Teknologian kehitys on mahdollistanut lääketietojen tehokkaan, monipuolisen ja ajantasaisen hyödyntämisen ja uudet ratkaisut turvallisen lääkehoidon tukemiseen. Tänä päivänä lääkkeistä tarvitaan tietoja, joita on tarkoituksenmukaista hyödyntää digitaalisesti, kuten käyttöopasvideoita, pakkauskuvia ja joka päivä päivittyviä saatavuushäiriötietoja. Digitaalisilla, jatkuvasti päivittyvillä lääkeinformaatiopalveluilla varmistamme, että ammattilaisilla on käytössään ajantasainen ja luotettava lääketieto.


Vuonna 1990 julkaisimme ensimmäisen digitaalisen Pharmaca Fennica -palvelun, joka jo 2000-luvun alussa integroitiin terveydenhuollon tietojärjestelmiin. Täysin uudistettu lääkeainekohtainen Pharmaca Fennica korvasi 5-osaisen kirjan vuonna 2017. Ensi vuodesta lähtien Pharmaca Fennica on käytössäsi ainoastaan digitaalisena.

Jatkuvasti kehittyvä ja päivittyvä digitaalinen Pharmaca Fennica -verkkopalvelu on aina ajan tasalla, sillä tiedot päivittyvät säännöllisesti joka päivä. Verkkopalvelu tarjoaa monipuoliset ja laajat tiedot nopeasti hyödynnettävässä muodossa: esim. ajankohtaiset ja tärkeät lääketurvatiedotteet sekä  muut lääketiedotteet ovat saatavilla juuri oikeassa asiayhteydessä. Digitaalisuus tukee lääketiedon rikastamista, ja verkkopalvelussa on mm. lääkehoitoa tukevia käyttöopasvideoita, pakkauskuvia, lukuisia kieliversioita, ja saatavuushäiriötietoja. Tuottamalla digitaalisia palveluita kannamme myös yhteiskuntavastuuta pienentämällä ympäristökuormaa ja tukemalla kestävää kehitystä.


Kehitämme Pharmaca Fennica -verkkopalvelua jatkuvasti, ja seuraavaksi julkaisemme sinne lääkeaineiden ympäristötiedot joulukuussa.

Kokeile maksutonta Pharmaca Fennica Pro -verkkopalvelua jo tänään!

Lääkärit, hammaslääkärit ja reseptihoitajat saavat Pharmaca Fennica -verkkopalvelun Pro-tunnukset käyttöönsä maksutta. Lääkärit ja hammaslääkärit pääsevät kirjautumaan Pro-palveluun myös Fimnet-tunnuksilla 18.11.2021 lähtien. Tarjolla on lisäksi maksullinen Pharmaca Fennica Premium, joka on saatavana apteekki- ja potilastietojärjestelmissä. Premiumissa on hyödynnettävissä mm. lääketunnistus  sekä farmakogenomiikkatiedot.

Pharmaca Fennica 2021 -kirja on tilattavissa 30.6.2022 asti

Pharmaca Fennica 2021 -kirjaa voi tilata 30.6.2022 asti hintaan 108 € sis. alv 10 % + toimitus- ja käsittelykulut: https://pharmacafennica.sosiaalialantietopalvelu.fi/


Tarjoamme Pharmaca Fennica 2021 -kirjasta yhden maksuttoman kappaleen (arvo 108 euroa) lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille, joilla on yksilöintitunnus (ent. sv-numero), ja sairaanhoitajille, joilla on rajattu lääkkeenmääräämisoikeus. Jos et ole vielä tilannut omaa kappalettasi kirjasta, voit tilata sen alla olevasta linkistä.

Pharmaca Fennica Veterinaria on jatkossakin saatavana verkkopalvelun lisäksi kirjana. Vuoden 2022 Pharmaca Fennica Veterinaria -kirja ilmestyy helmikuussa 2022. Lue lisää >