Orion Pharman RX-myyntipäällikkö Tuija Hiirikoski ja Portfolion kehityspäällikkö Panu Teittinen
10.02.2020

Orion Pharma on Suomen johtava lääkeyhtiö. Lääketietokeskuksen Pharmarket™-markkinatilastopalvelun avulla Orion Pharma pystyy muun muassa seuraamaan ja analysoimaan lääkemarkkinaa valtakunnallisesti sekä alueellisesti. Lääketietokeskus saa yhtiöltä erityistä kiitosta siitä, kuinka asiakkaan toiveita kuunnellaan ja otetaan huomioon.


Orion Pharmalla on toimintaa Suomen lisäksi myös monissa muissa maissa Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa.


– Suomessa meillä on tällä hetkellä noin 2 500 henkeä, summaa Orion Pharman RX-myyntipäällikkö Tuija Hiirikoski.

Luotettavaa dataa helppokäyttöisessä muodossa

Orion Pharman kotimaan myynti hankki Pharmarket-markkinatilastopalvelun markkinoiden hinnan ja myynnin seurantaan. Palvelu on ollut käytössä nyt noin 10 kuukautta.


– Minun työssäni ja oman kohderyhmäni kanssa me tietysti seuraamme tiiviisti myyntiä ja siihen liittyviä erilaisia raportteja, Hiirikoski sanoo.


Portfolion kehityspäällikkö Panu Teittinen puolestaan käyttää Pharmarketia enemmän datan tuottamiseen.


– Palvelun tarjoama data on luotettavaa. Se on myös helppokäyttöisessä muodossa, Teittinen toteaa.

Asiakaspalvelu pitää huolta

Hiirikoski ja Teittinen arvostavat erityisesti Pharmarketin helppokäyttöisyyttä, päivitysten nopeutta sekä palvelun räätälöitävyyttä. Esimerkiksi raportteja pystytään tekemään kätevästi erilaisiin tarkoituksiin. Palvelu on vastannut hyvin myynnin johtamiseen ja ohjaamiseen liittyviin tarpeisiin.


– Minulla on Lääketietokeskuksesta henkilökohtaisesti sellainen fiilis, että he ovat aika ketterä firma. Heidän hyvä asiakaspalvelunsa pitää huolta myös meistä ja pyrkii kehittymään jatkuvasti. Minulle on jäänyt erittäin positiivinen mielikuva, Teittinen kuvailee.


– He kuuntelevat meidän toiveemme ja ottavat ne huomioon. He ovat aktiivisia myös meidän suuntaamme. Se on ollut kiva huomata, Teittinen kiteyttää.
 

Lue lisää Pharmarket-markkinatilastopalvelusta >
 

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!