Lift text

Ohjeita osallistujille

Ilmoittautuminen koulutuksiimme on helppoa

  • Ilmoittaudu koulutukseen nettisivuilla koulutuskalenterin kautta "Ilmoittaudu"-painikkeesta
  • Lähetä sähköpostia osoitteeseen koulutus@laaketietokeskus.fi
  • Soita (09) 6150 4973
  • Ilmoitathan myös mahdollisen erityisruokavaliosi

Osallistumisvahvistus

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen osallistumisestasi. Noin 3 arkipäivää ennen koulutuspäivää lähetämme kaikille osallistujille sähköpostitse tervetuloviestin, jossa on mm. koulutuksen tarkempi ohjelma, saapumisohjeet sekä linkki koulutusmateriaaleihin.

Laskutus

Koulutustemme hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Hintoihin sisältyvät sähköiset esitysmateriaalit ja ohjelmassa mainitut tarjoilut. Osallistumismaksun laskutamme ilmoittamaasi laskutusosoitteeseen ennen koulutusta. Jos yrityksenne tarvitsee hankintanumeron tai viitteen laskutukseen, tulee se ilmoittaa ilmoittautumislomakkeella.

Peruutus- ja muutosehdot: Lähikoulutukset

Ilmoittautuessasi lähikoulutukseen hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Peruutukset on tehtävä aina sähköpostitse osoitteeseen koulutus@laaketietokeskus.fi. Jos osallistuminen perutaan vähintään kaksi viikkoa ennen lähikoulutusta, peruutus on maksuton. Tämän jälkeen vähintään viikkoa ennen lähikoulutusta tehdystä peruutuksesta laskutetaan puolet (50 %) osallistumismaksusta. Alle viikko ennen lähikoulutusta tehdystä peruutuksesta laskutetaan koko osallistumismaksu (100 %). Osallistumista ei voi siirtää toiseen lähikoulutukseen.

Sairaustapauksessa organisaatio voi lähettää korvaavan osallistujan kyseiseen lähikoulutukseen sairastuneen tilalle. Jos se ei ole mahdollista, laskutetaan puolet osallistumismaksusta, kun sairastumisesta on ilmoitettu ennen koulutuspäivää. Muussa tapauksessa laskutetaan koko osallistumismaksu. Sairaustapauksessa on esitettävä lääkärintodistus.

Peruutus- ja muutosehdot: Webinaarit, webinaaritallenteet ja verkkokoulutukset

Ilmoittautuessasi webinaariin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Peruutukset on tehtävä aina sähköpostitse osoitteeseen koulutus@laaketietokeskus.fi. Jos osallistuminen perutaan vähintään kaksi viikkoa ennen webinaaria, peruutus on maksuton. Tämän jälkeen vähintään viikkoa ennen webinaaria tehdystä peruutuksesta laskutetaan puolet (50 %) osallistumismaksusta. Alle viikko ennen webinaaria tehdystä peruutuksesta laskutetaan koko osallistumismaksu (100 %). Osallistumista ei voi siirtää toiseen webinaariin eikä lähikoulutukseen.

Ilmoittautuessasi live-webinaariin saat henkilökohtaisen linkin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen noin viikkoa ennen tilaisuutta. Linkki on voimassa ja webinaaritallenne on saatavilla kuukauden ajan webinaarin toteutuksesta. Linkki on henkilökohtainen ja sen jakaminen eteenpäin on ehdottomasti kielletty.

Webinaaritallenteiden jakaminen, kopioiminen, tallentaminen ja julkaiseminen on kielletty. Webinaaritallenteilla ja verkkokoulutuksilla (sis. verkkotestit) ei ole peruutusoikeutta.

Luentomateriaalit

Kokoamme materiaalit PharmAcademia-verkkopalveluumme. Puhujien materiaalit ovat saatavilla sitä mukaa kun ne meille toimitetaan. Materiaalit ovat ladattavissa ja tulostettavissa koulutuksen jälkeen kahden viikon ajan. Ilmoittautumisen vahvistusviestissä ja tervetuloviestissä on ohjeet verkkopalveluun kirjautumiseen. Jos olet ilmoittautunut, mutta jostain syystä estynyt osallistumasta tapahtumaamme, pääset silti perehtymään materiaaliin verkkopalvelussamme.

Todistukset

Tapahtumiin osallistuneet saavat todistuksen erikseen pyydettäessä sähköpostitse. Todistuspyynnöt osoitteeseen koulutus@laaketietokeskus.fi. Verkkotestien ja -koulutusten suorittamisesta saa todistuksen, jonka osallistuja tulostaa tai tallentaa itselleen hyväksytyn suorituksen jälkeen PharmAcademia-verkkopalvelussa. Todistuksen säilyttäminen on osallistujan omalla vastuulla. Pidäthän hyvän huolen todistuksestasi, sillä osallistujatietojen etsimisestä arkistosta ja uuden todistuksen toimittamisesta perimme käsittely- ja toimituskuluina 50 euroa (+ alv).

Koulutuspaikalla

Ilmoitamme koulutuspaikan nettisivuillamme ja tervetuloviestissä. Suosittelemme saapumaan koulutuspaikalle julkisilla kulkuneuvoilla. Koulutuksemme alkavat pääsääntöisesti klo 8.30 ilmoittautumisella ja varsinainen ohjelma alkaa klo 9.00. Jos myöhästyt, voit ilmoittaa siitä numeroon (09) 6150 4973. Erityisruokavalio tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

COVID-19 liittyvää informaatiota

Noudatamme viranomaisohjeistusta liittyen COVID-19-pandemiaan. Järjestämme kaikki syksyn lähikoulutukset myös live-webinaarina ja niihin on mahdollisuus osallistua online.

Näin varmistamme turvallisen ja onnistuneen koulutuspäivän:

  • Käsihygienia: Pese kädet huolellisesti saippualla ja vedellä. Käsidesiä on saatavilla koulutuspäivän ajan.
  • Tilat ja turvavälit: Koulutustilaan on järjestetty turvavälit, max. 50 hlö. Noudata 1 m turvaväliä myös muualla tiloissa.
  • Oireet: Mikäli sinulla on COVID-19 kaltaisia oireita tai tunnet itsesi kipeäksi, kehotamme sinua osallistumaan live-webinaariin online-yhteydellä.

Seuraamme koronatilannetta ja ilmoitamme mahdollisista ohjelmanmuutoksista nettisivuillamme www.laaketietokeskus.fi 

Lisätietoja koulutuksiin liittyen voit tiedustella myös koulutus@laaketietokeskus.fi.