Lift text

Ohjeita osallistujille

Ilmoittautuminen koulutuksiimme on helppoa

  • Ilmoittaudu koulutukseen nettisivuilla koulutuskalenterin kautta "Ilmoittaudu"-painikkeesta
  • Lähetä sähköpostia osoitteeseen koulutus@laaketietokeskus.fi
  • Soita (09) 6150 4973
  • Ilmoitathan myös mahdollisen erityisruokavaliosi

Osallistumisvahvistus
Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen osallistumisestasi. Noin viikkoa ennen koulutuspäivää lähetämme kaikille osallistujille sähköpostitse tervetuloviestin, jossa on mm. koulutuksen tarkempi ohjelma, saapumisohjeet sekä linkki koulutusmateriaaleihin.

Laskutus
Koulutustemme hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Hintoihin sisältyvät sähköiset esitysmateriaalit ja ohjelmassa mainitut tarjoilut. Osallistumismaksun laskutamme ilmoittamaasi laskutusosoitteeseen ennen koulutusta. Jos yrityksenne tarvitsee hankintanumeron tai viitteen laskutukseen, tulee se ilmoittaa ilmoittautumislomakkeella.

Peruutus- ja muutosehdot
Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutus- ja muutosehdot. Peruutukset on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse koulutus@laaketietokeskus.fi. Jos osallistuminen perutaan vähintään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, peruutus on maksuton. Tämän jälkeen vähintään viikkoa ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista laskutetaan puolet (50 %) osallistumismaksusta. Alle viikko ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko osallistumismaksu (100 %). Osallistumista ei voi siirtää toiseen koulutukseen.

Sairaustapauksissa organisaatio voi lähettää korvaavan osallistujan kyseiseen koulutukseen sairastuneen tilalle. Jos se ei ole mahdollista, laskutetaan puolet osallistumismaksusta, kun sairastumisesta on ilmoitettu ennen koulutuspäivää. Muussa tapauksessa laskutetaan koko osallistumismaksu. Sairaustapauksissa on esitettävä lääkärintodistus.

HUOM. Pohjoismaisissa konferensseissa on näistä poikkeavat peruutus- ja muutosehdot. Tutustu ehtoihin kunkin konferenssin verkkosivuilla.

Luentomateriaalit
Kokoamme materiaalit verkkopalveluumme. Materiaaleihin avataan linkki kaksi arkipäivää ennen koulutusta, ja ne ovat ladattavissa sekä tulostettavissa koulutuksen jälkeen kahden viikon ajan. Lähetämme tunnukset osallistujille ennen koulutusta Tervetuloa-sähköpostilla. Jos olet ilmoittautunut, mutta jostain syystä estynyt osallistumasta tapahtumaamme, pääset silti perehtymään materiaaliin verkkopalvelussamme.

Todistukset
Koulutuspäiviin osallistuneet saavat todistuksen sähköpostitse. Lisäksi verkkotestien suorittamisesta saa todistuksen, jonka osallistuja tulostaa itselleen hyväksytyn suorituksen jälkeen verkkotyötilassa. Todistuksen säilyttäminen on osallistujan omalla vastuulla. Pidäthän hyvän huolen todistuksestasi, sillä osallistujatietojen etsimisestä arkistosta ja uuden todistuksen toimittamisesta perimme käsittely- ja toimituskuluina 50 euroa (+ alv).

Koulutuspaikalla
Ilmoitamme koulutuspaikan nettisivuillamme ja tervetuloviestissä. Suosittelemme saapumaan koulutuspaikalle julkisilla kulkuneuvoilla. Koulutuksemme alkavat pääsääntöisesti klo 8.30 ilmoittautumisella ja varsinainen ohjelma alkaa klo 9.00. Jos myöhästyt, voit ilmoittaa siitä numeroon (09) 6150 4973. Erityisruokavalio tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.