Irmeli Suojala
16.09.2022

Irmeli Suojala valmistui Helsingin yliopistosta farmaseutiksi keväällä 2022 ja aloitti työt Lääketietokeskuksella samoihin aikoihin. Juuri ennen valmistumistaan hän suoritti tutkintoon kuuluvat harjoittelut avoapteekissa. Lisäksi Irmeli teki lopputyönsä lääketietosymboleista yhteistyössä Lääketietokeskuksen kanssa.
 
Työpaikkana Lääketietokeskus oli Irmelille tuttu edellisen vuoden kesätöiden vuoksi ja esim. käytettävät järjestelmät tuntuivatkin hänestä tutuilta. Muutaman ensimmäisen viikon aikana Irmeli myös huomasi miten monipuolista tehtävää Lääketietokeskukselta löytyy.
 


"Innolla odotan, mitä kaikkea uutta voin töiden parissa oppia! Tällä hetkellä työpäiväni koostuvat valtaosin PF-selosteiden päivityksistä ja erilaisista rakenteisiin lääketietoihin liittyvistä tehtävistä. Kesätöistä tutuksi tullut lääkkeiden ulkopakkauskuvien lisäys ja päivitys kuuluvat myös työtehtäviini."
 

Vapaa-aikanaan Irmeli piirtää, maalaa tai keksii muita luovia projekteja, joista viimeisin oli rakentaa koiralle kuppiteline. "Kuppitelineestä puuttuu enää viimeistelyt ja sitten se pääsee tosikäyttöön!"