Luotettavaa tietoa rokotteista suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi
29.12.2020

Sosiaalisessa mediassa ja internetissä leviää paljon rokotteisiin liittyvää virheellistä tietoa. Koronavirustilanne on lisännyt luotettavan ja ajantasaisen tiedon tarvetta entisestään.


Rokotustieto.fi-verkkopalvelu tarjoaa kansalaisille luotettavaa tietoa rokotteista suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Sivustolta saa mm. ajankohtaista tietoa kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluvista rokotteista sekä niiden avulla torjuttavista taudeista. Sivuilta näkee myös ajankohtaista tietoa Suomessa myyntiluvan saaneista koronavirusrokotteista.


Rokotustieto.fi-verkkopalvelu on toteutettu osana Luotettavaa tietoa rokotteista -kehittämisprojektia, jonka tavoitteena on tuottaa helposti ymmärrettävää ja luotettavaa tietoa rokotteista digitaalisiin kanaviin. Sivusto noudattaa Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean koordinoiman Lääkeinformaatioverkoston toimintaperiaatteita ja lääkeinformaatiostrategian tavoitteita, ja sille on myönnetty Lääkeinformaatioverkoston Luotettavan lääketiedon puolesta -tunnus. Sivuston ylläpidosta ja sisällöntuotannosta vastaa Lääketietokeskus.

 

Ota yhteyttä