Lääketietokeskus sai Great Place to Work -sertifikaatin
02.06.2020

Lääketietokeskus osallistui tänä keväänä Great Place to Work tutkimukseen ensimmäistä kertaa, ja sille myönnettiin Great Place to Work -sertifikaatti toukokuussa.

Tänä vuonna 45 vuotta täyttävä Lääketietokeskus on käynyt läpi voimakkaan kehityskaaren kirjakustantamosta startup-henkiseksi lääkeinformaatiopalveluiden ja tiedolla johtamisen teknologiayritykseksi. Yrityksessä työskentelee farmasian, data-analytiikan ja teknologian ammattilaisia. Merkityksellinen työ sekä avoin ja välittävä organisaatiokulttuuri näkyvät Lääketietokeskuksen henkilöstön korkeana sitoutumisasteena ja tyytyväisyytenä.

- Työntekijämme nostavat toistuvasti esille, että he kokevat Lääketietokeskuksen tekevän merkityksellistä työtä. Työllämme onkin yhteiskunnallista vaikuttavuutta: tarjoamme terveydenhuollon ammattilaisille tietoa, joka mahdollistaa turvallisen ja vaikuttavan hoidon. Autamme myös terveydenhuollon ammattilaisia huolehtimaan omasta osaamisestaan ja tekemään luotettavaan ja tutkittuun tietoon perustuvia päätöksiä, sanoo Lääketietokeskuksen henkilöstöjohtaja Riitta Mellin.

Verkostomainen yhteistyö lääke- ja terveysalan toimijoiden kanssa

Lääketietokeskuksella on ainutlaatuinen rooli lääkehoidon vaikuttavuuden mahdollistajana ja eri toimijat yhdistävänä integraattorina. Yritys kehittää uusia palveluita moniammatillisessa yhteistyössä alan toimijoiden kanssa.

- Verkostomme kattaa koko toimialan tutkimusyrityksistä viranomaisiin, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisiin, lääke- ja teknologiateollisuuteen. Valjastamme teknologian avulla lääketieteen innovaatiot sujuvoittamaan lääke- ja terveydenhuollon ammattilaisten jokapäiväistä työskentelyä, vapauttamaan aikaa potilaan kohtaamiseen ja tukemaan potilasturvallisuuden toteuttamista. Työntekijämme kertovat olevansa ylpeitä ja innostuneita saadessaan tehdä laajasti yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, toteaa Lääketietokeskuksen toimitusjohtaja Minna Palhamo.

Great Place ti WorkMerkityksellisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi Lääketietokeskus tarjoaa työntekijöilleen lämpimän ja välittävän organisaatiokulttuurin.

- Välitämme työntekijöistämme aidosti ja kohtelemme toisiamme kannustavasti. Arvostamme koko henkilöstömme osaamista ja panostamme yhdessätekemiseen. Uskomme kokeilukulttuuriin ja koko henkilöstömme osallistuu aktiivisesti uusien asioiden ideointiin ja kehittämiseen. Tiimimme ovat itseohjautuvia ja yhteistyö tiimien välillä sujuu ketterästi. Organisaatiorakenne on matala, joten apua ja neuvoa on helppo kysyä.

Lue lisää Lääketietokeskuksesta työnantajana.

 

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!