Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät 2019
02.05.2019

Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät 2019 järjestetään Tampere-talolla 6.– 8.5.2019. Tapahtuma kokoaa yhteen sosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittelyn ammattilaiset eri puolilta Suomea.

Potilastietojärjestelmiin liitettävät lääketietopalvelut tukevat tehokasta työskentelyä ja potilasturvallisuutta

Lääketietokeskus esittelee Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivillä terveydenhuollon ammattilaisten työtä tukevia digitaalisia lääketietopalveluita. Pharmaca Fennica -lääketietopalveluita voidaan käyttää linkitettynä verkkopalveluna, ja ne voidaan liittää osaksi potilastietojärjestelmää.

Potilastietojärjestelmään integroitu Pharmaca Fennica -palvelu tukee tehokasta ja turvallista työskentelyä: kaikki tarvittava lääketieto, kuten esimerkiksi tablettien ja pakkausten kuvat, erikieliset hoidon tukimateriaalit ja pakkausselosteet löytyvät yhdestä ja samasta paikasta yhdenmukaisesti esitettynä.

Pharmaca Fennica -tietovarantoa kehitetään ja laajennetaan jatkuvasti. Kerromme mielellämme esim. annostus-, farmakogenomiikka- ja interaktiotietokannoista, lääkkeiden ympäristöluokituksesta tai uusista ruotsin- ja englanninkielisistä sisällöistä.

Osastomme tiedot

Tule osastollemme P.163 kuulemaan lisää terveydenhuollon ammattilaisten työtä tukevista palveluistamme! Osastomme on avoinna:
 
Ma 6.5. klo 20-22
Ti 7.5. klo 8.30-17.00
Ke 8.5. klo 8.30-13.00

Nähdään Tampere-talolla!