Khadija Haidari ja Riikka Leppänen
25.10.2019

Tervetuloa tapaamaan meitä Nuorilääkäripäiville 25. - 26.10. Helsinki Marina Congress Centeriin. Tule kuulemaan uusista palveluistamme ja kerro meille omat kehitysehdotuksesi. Osastoltamme saat parhaat vinkit lääketietojen käyttöön ja pääset vaikuttamaan palveluidemme kehitykseen, kuten lääkkeiden saatavuushäiriötietoihin ja ympäristöluokitteluun. Olemme tavattavissa osastollamme 31 näyttelyn aukioloaikojen mukaisesti:
 
Pe 25.10.2019 kello 8.30–17.30
La 26.10.2019 kello 9.30–14.15

Tutustu Lääkeainekohtainen Pharmaca Fennica -verkkopalveluun

Lääkeainekohtainen Pharmaca Fennica tarjoaa sinulle kokonaiskuvan lääkeaineesta yhdellä silmäyksellä. Palvelussa on yli tuhat lääkeainetta, ja tiedot ovat saatavana myös ruotsiksi. Palvelu tukee lääkeainekohtaista lääkkeen määräämistä ja se on linkitettävissä potilastietojärjestelmiin helposti, esim. Vnr-numerolla, vaikuttavalla aineella tai kauppanimellä. Tule kuulemaan lisää ja ylläty monipuolisista sisällöistä, esimerkiksi:
 
• terapiaryhmittely,
• lääketietojen tärkeät muutokset,
• pakkauskuvat,
• potilasohjevideot.
 

Testaa Ravintovalmisteiden Pharmaca Fennica -palvelua

Osastollamme pääset tutustumaan ensimmäisten joukossa uuden palvelun demoon. Haluamme kuulla mielipiteesi palvelun sisällöistä ja käytettävyydestä. Kerro meille, millaisia asioita joudut työssäsi selvittämään kliinisistä ravintovalmisteista.

Tervetuloa!