Apteekkari 2019 Helsingin Messukeskus 25.–26.4.2019
17.04.2019
Apteekkari 2019 -tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 25.–26.4.2019. Messuosastomme 5a40 on avoinna:
 
to 25.4.2019 klo 8.30–17
pe 26.4.2019 klo 8.30–15
 
Tule testaamaan uusia Pharmaca Fennica -palveluita. Vaikuta palveluidemme kehitykseen ja osallistu koulutuspalkinnon arvontaan!
 
Arvonnassa palkintona on 1 paikka itsehoitoseminaariin tai muuhun vapaavalintaiseen koulutukseen. Voit käyttää palkinnon itse tai tarjota sen työkaverillesi. Lue lisää itsehoitoseminaarista ja muista koulutuksistamme.
 

Apteekkijärjestelmiin liitettävät lääketietopalvelut tukevat asiakaspalvelua ja potilasturvallisuutta
 

Haluatko helpottaa henkilöstösi työskentelyä digitaalisten työkalujen avulla? Tiesitkö, että Pharmaca Fennica -lääketietopalvelut voidaan liittää osaksi apteekkijärjestelmää?
 
Lääketietokeskus tarjoaa digitaalisia lääketietopalveluita apteekkien työn tueksi. Pharmaca Fennica -lääketietopalveluita voidaan käyttää verkkopalvelun kautta, tai ne voidaan liittää osaksi apteekkijärjestelmää. Tällöin apteekkijärjestelmän toimittaja rakentaa tarvittavat toiminnallisuudet esim. kuvien, erikielisten hoidon tukimateriaalien ja pakkausselosteiden tarkastelemiseksi. Näin lääkkeiden toimittamiseen ja asiakkaiden neuvontaan tarvittava lääketieto löytyy helposti ja nopeasti samasta paikasta.
 
Tule osastollemme kuulemaan lisää!
 

Kasvata liiketoimintaasi osaamista kehittämällä
 

Haluatko kehittää osaamistasi vastaamaan muuttuvan maailman tarpeita?
 
Tarjoamme monipuolisen koulutusvalikoiman lääke- ja terveysalan ammattilaisille. Koulutustemme teemat pitävät sisällään lääkkeen koko elinkaaren vaiheet tuotekehityksestä potilaan hoitoon. Toteutamme ajankohtaisia seminaareja, perehdytys- ja verkkokoulutuksia. Apteekkilaisia kiinnostavia koulutuksia ovat erityisesti Itsehoidon tulevaisuus ja Digitalisaatio ja tekoäly lääkemarkkinoinnissa.
 
Tule juttelemaan lisää: tarvittaessa räätälöimme apteekillenne myös oman käytännönläheisen ja napakan koulutuskokonaisuuden.
 
Nähdään Messukeskuksessa!