Lääketietokeskus kasvaa ja kansainvälistyy - haluatko olla mukana kasvutarinassamme?
05.08.2022

Lääketietokeskus kasvaa ja kansainvälistyy vauhdilla. Kasvua vauhdittamaan ja tukemaan haetaan nyt useita eri asiantuntijoita monipuolisiin rooleihin. Tutustu avoinna oleviin työtehtäviin tarkemmin alta ja lue, millaista on olla Lääketietokeskuksella töissä. Hyppää mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!


“Se, mitä me teemme on merkityksellistä ja menee aidosti tarpeeseen terveydenhuollon ammattilaisille”, kertoo vuodesta 2020 alkaen Tech Leadina toiminut Jani Honko haastattelussamme joulukuussa 2021

Lääketietokeskuksella uskotaankin työn merkityksellisyyteen ja tiedon parantavaan voimaan. Tieto mahdollistaa turvallisen ja vaikuttavan hoidon, johon jokaisella on oikeus. Tiedolla johtamisen liiketoiminta onkin Lääketietokeskuksen tulevaisuudennäkymien sekä kansainvälistymisen kannalta merkittävässä roolissa.

Lääketietokeskus hakee kansainvälistymisen lisäksi kasvua myös tuotekehityksestä, sekä vahvistamalla mm. myynti- ja markkinointitoimintojaan.

Tuotepäällikkö tiedolla johtamisen avainrooliin

Lääketietokeskuksen Tiedolla johtamisen tiimissä on nyt paikka auki Pharmarket -markkinatilastopalvelun tuotepäällikölle. 

"Pharmarket on tiimimme toiminnan tukipilari. Uuden tuotepäällikön tavoitteena on varmistaa tuotteen kaupallisen menestyksen jatkuminen, sekä luoda kasvua uusien kehitysideoiden kautta mm. pohjoismaisen yhteistyön avulla," kertoo Head of Analytics Mikko Polvi. 

"Tässä vastuullisessa roolissa menestyy vahvalla kaupallisella ja BI-osaamisella varustettu näkemyksellinen ja sinnikäs tuotteen johtohahmo, jolta löytyy asennetta asioiden tekemiseen 'hands-on' myös itse”. 

Tutustu tehtävään tarkemmin täältä.

Avainasiakaspäällikkö kasvun ja asiakkaiden menestyksen mahdollistajaksi

Kasvua vauhdittamaan Lääketietokeskus etsii nyt myös vahvistusta myyntitiimiin avainasiakaspäällikön (KAM) muodossa.

"Etsimämme henkilö on kokenut myynnin ammattilainen, joka haluaa rakentaa asiakkaillemme kestävämpää tulevaisuutta ja auttaa asiakkaitamme menestymään löytämällä erinomaisia ratkaisuja heidän tarpeisiinsa," kuvailee myyntijohtaja Minna Jacobson.

Lisätietoa avoimesta rekrystä löydät täältä.

Lääketietokeskuksen asiakkaina on paljon erilaisia ja erikokoisia terveydenhuollon ja lääkealan yrityksiä ja organisaatioita. Suomessa Lääketietokeskus tekee laajasti yhteistyötä terveyden ja lääketurvallisuuden edistämiseksi myös viranomaisten, kuten Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea ja Kansaneläkelaitoksen kanssa. Yritys toimii myös tiiviissä yhteystyössä muiden pohjoismaisten toimijoiden kanssa.

Markkinointiosaaja tukemaan kansainvälistymis- ja tunnettuustavoitteita

Kansainvälistymishyppyä tukemaan Lääketietokeskuksen markkinointitiimiin haetaankin nyt innokasta, digitaaliseen markkinointiin perehtynyttä Marketing Specialistia, joka hyppää mukaan kehittämään ja toteuttamaan Lääketietokeskuksen markkinointia kotimaassa ja kansainvälisesti. 

"Markkinoinnissa on meneillään useita kehitysprojekteja, ja isoja, innostavia muutoksia on ihan kulman takana - uudelle markkinointihenkilölle avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus myös itse kehittää ja vaikuttaa tuleviin muutoksiin," kertoo markkinointijohtaja Elisa Nordvall.

Lisätietoja avoimesta paikasta löytyy täältä.

Kiinnostuitko Lääketietokeskuksesta työnantajana?

Julkaisemme uusia uramahdollisuuksia verkkosivuillamme, sekä LinkedInissä. Hakuun on myös tulossa lähiaikoina muitakin kiinnostavia uramahdollisuuksia, mm. UI:n / UX:n taitava Senior Designer.

Voit myös halutessasi lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen: riitta.mellin@laaketietokeskus.fi

Lääketietokeskus on Great Place to Work - lue lisää tästä!