16.03.2021

Lääketietokeskus Oy on Minna Palhamon johdolla läpikäynyt merkittävän muutoksen kirjankustantamosta uusien palveluiden tuottajaksi. Nyt yritys siirtyy seuraavaan vaiheeseen digitalisaatiossa ja kansainvälistymisessä, ja Lääketietokeskus Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2009 työskennellyt Minna Palhamo on aloittamassa matkaa kohti uusia haasteita.

- Kiitän Lääketietokeskuksen asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja henkilöstöä lämpimästi näistä yhteisistä vuosista. On ollut upea kokemus työskennellä yhdessä valtavan osaavien ihmisten kanssa ja kehittää uutta. Olemme saaneet hyvälle alulle Lääketietokeskuksen kansainvälistymisen ja rakentaneet yritykselle uuden Tiedolla johtamisen liiketoiminnan yhdessä pohjoismaisten kumppaneidemme kanssa. Nyt on aika suunnata hyvillä mielin kohti uutta. Toivotan Lääketietokeskukselle onnea ja menestystä myös jatkoon, sanoo Palhamo.

- Lääketietokeskuksen kehitystarina on hieno esimerkki onnistuneesta digitransformaatiosta. Kiitän Minna Palhamoa hänen panoksestaan Lääketietokeskuksen toimitusjohtajana ja toivotan menestystä jatkoon, sanoo Lääketietokeskuksen hallituksen puheenjohtaja Antti Viitanen.

Lääketietokeskuksen uuden toimitusjohtajan haku on käynnistetty. Yrityksen väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Lääketietokeskuksen talous- ja henkilöstöjohtaja Riitta Mellin.

Lisätietoja antaa Riitta Mellin, puh. 040 7730 734, riitta.mellin@laaketietokeskus.fi