Lääkekortti.fi – työkalu terveydenhuollon ammattilaisille

Lääkekortti.fi on luotettava sivusto lääketietojen ylläpitoon

Lääkekortti.fi-palvelun lääketiedot ovat aina ajan tasalla. Palvelun kivijalkana toimii Lääketietokeskuksen lääkerekisteri, joka sisältää tiedot kaikista Suomen markkinoilla olevista lääkevalmisteista.

Tietojen täyttäminen, tallentaminen ja tulostaminen onnistuvat helposti yksinkertaisten valikoiden ja välivaiheiden avulla. Selkeässä näkymässä voi vaivattomasti liikkua eri osien välillä. Palvelu on toteutettu suomen ja ruotsin kielellä.

Lääkekortti.fi on kaikille avoin verkkopalvelu, eikä se vaadi erillistä kirjautumista tai käyttäjätilin muodostamista. Käyttäjä voi tallentaa palveluun lisättävät tiedot erillisenä tiedostona omalle tietokoneelleen tai muistitikulle. Tiedot eivät tallennu Lääketietokeskukseen.

Lääkekortti.fi terveydenhuollon toimipisteen työkaluna

Lääkekorttia kannattaa hyödyntää arkityön apuna. Esimerkiksi Vaasan sairaanhoitopiirissä suositellaan potilaille Lääkekortin täyttämistä Lääkekortti.fi-palvelussa ennen vastaanotolle tuloa. Täytetty Lääkekortti nopeuttaa potilaan tietojen tarkistusta sairaalassa ja varmistaa, että lääkehoito toteutuu turvallisesti.

Lääkekortti.fi-linkin lisääminen verkkosivuille palvelee myös asiakkaitasi. Jos haluat lisätä Lääkekortti.fi-palvelun sivuillesi, annamme mielellämme lisätietoja.

Lääkekortti nyt myös helposti tulostettavana versiona

Voit tulostaa lääkekortin nyt myös kätevästi suoraan alla olevasta linkistä. Avaa pdf-tiedosto, tulosta kortti, taita se ohjeistuksen mukaan ja täytä siihen tarvittavat tiedot. Pidä täytetty kortti aina mukanasi! 

Kysy lisätietoja

Noora Aalto
Myynti- ja markkinointiassistentti
work (09) 6150 4975
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje