Lääketietokeskus Lääketieto Lääkeyrityksille Tutkimusrekrytointi-ilmoitukset

Tutkimusrekrytointi-ilmoitukset

Laaketutkimus.fi sivusto tarjoaa suomalaisille kliinisiä lääketutkimuksia tekeville yrityksille ja muille toimijoille uuden kanavan julkaista tutkimusrekrytointeja verkossa. 

Palvelu tarjoaa kustannustehokkaan kanavan tutkimuspotilaiden rekrytointiin. Perinteiseen lehti-ilmoitukseen verrattuna palvelu mahdollistaa pidempiaikaisen kohderyhmän tavoittamisen ja kokoaa informaation keskitetysti yhteen paikkaan kaikkien toimijoiden saavutettavaksi.

Sivustolla hyödynnetään hakukoneoptimointia helpon löydettävyyden takaamiseksi. Palveluun on myös upotettuna mahdollisuus jakaa sisältölinkkejä sosiaalisessa mediassa, joissa yritys on läsnä.  

Palvelun tarjoaa Lääketietokeskus Oy. Lisäksi kehitystyössä on ollut mukana Finnmedi Oy, Lääketeollisuus ry, valtakunnallinen lääketieteellinen tutkimuseettinen toimikunta TUKIJA sekä kliinisiä lääketutkimuksia tekeviä yrityksiä.

Ilmoituksen jättäminen

Ota yhteyttä: tuki@laaketietokeskus.fi

Lisätietoja

Noora Aalto
Myynti- ja markkinointiassistentti
work (09) 6150 4975
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje