Lääketietokeskus Lääketieto Lääketietokannat Pharmaca Fennica® Lääketietokanta

Pharmaca Fennica® Lääketietokanta

Täydellinen sähköinen versio terveydenhuollon ammattilaisten eniten käyttämästä lääketietoteoksesta.

Sisältää Pharmaca Fennica® materiaalin ajantasaisena, xml-muotoisena tietokantana. Xml-tietokannasta julkaistaan vuosittain Pharmaca Fennica® -kirja aina ajantasainen Pharmaca Fennica Verkkopalvelu ja Hoitotyön Pharmaca Fennica.

Pharmaca Fennica® Lääketietokanta koostuu useasta xml-tiedostosta, jotka on mahdollista linkittää ja yhdistellä Vnr-numeron ja tietokannan sisäisten ID-numerokoodien avulla.

Terapiatiedot

Lääkkeiden terapiaryhmittäinen luokittelu, sisältäen perustiedot (vaikuttava aine, lääkemuoto, pakkaukset, hinnat, lääkkeen toimittamiseen ja korvattavuuteen liittyvät etumerkit, ATC-koodi) sekä lyhyen annostusohjeen. Terapiaryhmittäisen luokittelun sekä lääkkeiden perustiedot sisältävä erillinen tiedosto on tilattavissa Lääketietokeskuksesta sopimuksen mukaan.

Tiivistelmätekstit

Tiivistetyt tuoteselostetekstit avohoidon kannalta merkittävimmistä lääkkeistä.

Tuoteselostetekstit

Täydelliset tuoteselostetekstit, jotka perustuvat Fimean tai Euroopan lääkeviraston (EMA) hyväksymiin valmisteyhteenvetoihin. Pharmaca Fennica -tuotteita varten näistä virallisista valmisteyhteenvetoteksteistä on poistettu hallinnolliset tiedot ja niihin on lisätty ATC-koodit sekä tarpeelliset tiedot liittyen lääkkeen määräämiseen, toimittamiseen ja sairausvakuutuskorvattavuuteen.

Tietokanta sisältää myös asiantuntija-artkkelit ja viranomaismääräykset sekä lääkeyritysten kattavat yhteystiedot.

Pharmaca Fennica® Lääketietokannan päivitys ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa 1. ja 15. päivä.

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje