Lääketietokeskus Lääketieto Lääketietokannat Pharmaca Fennica® Lääkekuvat

Pharmaca Fennica® Lääkekuvat

Lääketietokeskus julkaisee tablettien ja kapseleiden kuvista koostuvaa tietokantaa. Kuvatiedot täydentävät Pharmaca Fennica -aineistoa ja visualisoivat lääketietoa.

Yhtenäiset ja tasalaatuiset kuvat sekä täydelliset yksilöintitiedot kokoava palvelu on lääkeyritysten, kuvien käyttäjien ja lukuisten muiden toimijoiden yhteinen etu. Lääkekuvia voidaan hyödyntää osana muita tietokantatuotteitamme, kuten PF-lääkerekisteri ja Pharmaca Fennica-aineisto.

Pharmaca Fennica® Lääketunnistus

Pharmaca Fennica Lääkekuvat tietokannasta löytyvät tablettien ja kapseleiden kuvien lisäksi kaikki niiden tunnistamiseen tarvittavat tiedot. Näiden tietojen pohjalta on julkaistu Pharmaca Fennica Lääketunnistus -palvelu, joka on saatavissa osana Hoitotyön Pharmaca Fennica -verkkopalvelua.

Taustalla pohjoismainen yhteistyö

Pharmaca Fennica Lääkekuvat -tietokannan pohjana on pohjoismainen tablettien ja kapseleiden kuva- ja tunnistetietokanta. Kuvat ovat samanlaisia kaikissa Pohjoismaissa, koska käytössä on standardoitu kuvausmenetelmä. Perusajatuksena on yhteistyö ja työmäärän vähentäminen, kun kerran otettu kuva voidaan kopioida muiden maiden käyttöön. Jatkokehitykseen ulkopakkausten kuvat Pharmaca Fennica Lääkekuvat -tietokanta tulee myöhemmin laajenemaan myös ulkopakkausten osalta. Tietokantaan tullaan kokoamaan kuvien lisäksi tiedot mm. ulkopakkausten mitoista.

Lisätiedot

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje