Lääketietokeskus Lääketieto Kansalaisille Laaketutkimukset.fi

Laaketutkimukset.fi

Mitkä ovat lääketutkimukseen osallistuvan oikeudet? Onko tutkimukseen osallistuminen turvallista? Voiko osallistumisen keskeyttää? Nämä ovat kysymyksiä, joihin tutkimukseen osallistumista harkitseva monesti haluaa vastauksia. 

Laaketutkimukset.fi on suomalainen kaikille avoin verkkopalvelu lääketutkimuksista. Sivusto on toteutettu vastaamaan tarpeeseen löytää kootusti ja helposti tietoa kliinisistä lääketutkimuksista.  

Tietopankki kansalaisille verkossa

Palvelusta löytyy tietoa lääketutkimusten vaiheista ja lääkkeiden elinkaaresta. Lisäksi sivustolta löytyy kokemuksia lääketutkimukseen osallistumisesta. Omista kokemuksistaan kertoo niin kliinisiin tutkimuksiin osallistuneet kuin myös tutkijälääkäri ja tutkimushoitaja.  

Lisäksi lääkealan yritykset sekä lääketutkimuksia totetuttavat tutkimusryhmät voivat ilmoittaa sivustolla omista tutkimuksistaan. 

Lisätietoa

Noora Aalto
Myynti- ja markkinointiassistentti
work (09) 6150 4975
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje