WEBINAARITALLENTEET

Lääke- ja terveysalan sekä terveysteknologian ammattilaisille

Webinaaritallenteet

Webinaaritallenteet
Tarvitsetko tiiviin perehdytys- tai kertauspaketin eettisestä lääkemarkkinoinnista? Perehdy lääkemarkkinointia sääteleviin ohjeisiin ja toimintatapoihin 45 minuutissa! Kouluttajana toimii aiheen huippuasiantuntija, lakimies Jaakko Laurila Lääketeollisuus ry:stä.
Webinaaritallenteet
Tunnetko GDP-säädökset ja -ohjeet? Tiedätkö, mitä niiden noudattaminen vaatii lääkejakeluketjun eri toimijoilta? Tiivis perustietopaketti GDP-säädöksistä ja -ohjeista Euroopassa. Webinaarin katsottuasi ymmärrät GDP-säädöksiä ja -ohjeita, tunnet lääkejakeluketjun eri toimijoiden vastuut ja tiedät, kuinka koko lääkejakeluketju toimii.
Webinaaritallenteet
Toimitko in vitro-diagnostiikan parissa? Tunnetko uuden IVD-asetuksen (IVDR) vaatimukset valmistajille? Kaipaatko tukea IVDR:n ymmärtämiseen ja soveltamiseen? Koulutuksessa perehdyt IVDR:n keskeisiin vaatimuksiin alan toimijoille ja ymmärrät mihin kaikkiin toimintoihin uusi asetus vaikuttaa.
Webinaaritallenteet
Tunnetko kosmetiikkaa koskevan lainsäädännön ja sen velvoitteet? Mitä kosmetiikan turvallisuusselvityksen pitää sisältää? Entä mitä pakkausmerkkinöissä täytyy huomioida? Koulutus tarjoaa tiiviin tietopaketin kosmetiikan lainsäädännöstä valmistajan, maahantuojan ja jakelijan näkökulmista.
Webinaaritallenteet
Aiheuttavatko tietosuoja-asiat edelleen haasteita? Vahvista tietosuojaosaamisesi tämän päivän vaatimusten tasolle! Koulutus vastaa lääkealan tietosuojan tärkeimpiin kysymyksiin.
Webinaaritallenteet
Haluatko pysyä ajan tasalla lääketieteellisen työn nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä? Toivotussa Lääketieteellisten johtajien ja asiantuntijoiden ajankohtaispäivässä päivität osaamisesi ja kuulet eturivin asiantuntijoiden näkemyksiä lääketieteellisten yhteistyön kehittämisestä eri sidosryhmien kanssa sekä ajankohtaisia asioita.
Webinaaritallenteet
Koulutuksessa syvennyt ISO 13485:2016 -standardin ja lääkinnällisten laitteiden asetuksen (MDR 2017/745) vaatimuksiin ja periaatteisiin käytännönläheisesti.
Webinaaritallenteet
Miksi tekoälystä ja koneoppimisesta puhutaan juuri nyt niin paljon terveydenhuollossa - entä millaisiin konkreettisiin hyötyihin puhe ja kehittäminen on johtanut? Napakassa webinaarissa opit, miten tekoäly muuntaa terveydenhuollon tulevaisuutta. Case-esimerkit liittyvät muun muassa kliiniseen tutkimukseen ja kansanterveyteen.
Webinaaritallenteet
Luotettava ja laadukas data on tiedolla johtamisen perusta. Data ei kuitenkaan sellaisenaan auta tekemään parempia liiketoimintapäätöksiä, vaan taustalle tarvitaan selkeä visio, datan hyödyntämistä tukevat rakenteet ja oikeiden osaajien joukko.
Webinaaritallenteet
Tarvitsetko työssäsi tietoa uusista lääkeaineista? Mitä uusia lääkeaineita on markkinoille tullut ja mitä niiden käytössä tulee huomioida? Toivotuissa ajankohtaiswebinaareissa tarjoamme monipuolista tietoa uusimmista lääkeaineista. 
Webinaaritallenteet
Ajankohtaiswebinaarissa saat tiiviin mutta monipuolisen katsauksen uuteen EU:n lääketutkimusasetukseen ja sen täytäntöönpanoon sekä tuleviin muutoksiin eri toimijoiden näkökulmista. Opit uudistuvan tutkimuslainsäädännön pääkohdat, ymmärrät mikä muuttuu ja miten sekä saat varmuutta toimia oikein.
Webinaaritallenteet
Miksi vaikuttavuudesta puhutaan juuri nyt niin paljon - entä onko puhe johtanut tekoihin? Mitä vaikuttavuus on käytännössä, miksi ja miten sitä pitäisi edistää? Miten vaikuttavuutta mitataan ja arvioidaan? Koulutuksessa kuulet myös ajankohtaisia case-esimerkkejä sosiaali- ja terveydenhuollosta sekä lääkealalta.
Webinaaritallenteet
Suosittu perehdytyskoulutus kliinisistä lääketutkimuksista virtuaalisena toteutuksena.
Webinaaritallenteet
Koulutuksessa saat tiiviin tietopaketin lääkinnällisten laitteiden viranomaisvaatimuksista EU:n ulkopuolella sekä opit huomioimaan ja ennakoimaan kansainvälisiä lainsäädännöllisiä haasteita. Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso tallenne myöhemmin.
Webinaaritallenteet
Monipuolisesta annistaan kiitetty perehdytyskoulutus tarjoaa mielenkiintoisen tietopaketin GMP-asioista lääkealan rautaisten ammattilaisten johdolla. Koulutuksessa saat käytännön vinkkejä työsi kehittämiseen. Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso webinaaritallenne myöhemmin.
Webinaaritallenteet
Sarjan kolmas osa johdattaa sinut ravintolisien markkinointi-, ravitsemus- ja terveysväitteiden pariin. Mitä ravintolisistä vai sanoa markkinointitarkoituksessa? Miten tuotteita voi mainostaa, kun terveysväitteitä ei ole käytettävissä? Miten käytän terveysväitteitä oikein? Miten rakennan väitteestä markkinointilauseen?
Webinaaritallenteet
Uusi toivottu seminaarisarja tarjoaa kattavan ja käytännönläheisen tietopaketin ravintolisien elinkaaren eri vaiheista, turvallisuudesta sekä lainsäädännön vaatimuksista ja soveltamisesta.
Webinaaritallenteet
Sarjan neljäs osa pureutuu ravintolisien käyttöön ja yhteensopivuuteen lääkkeiden kanssa. Millaisia yhteisvaikutuksia ravintolisillä ja lääkkeillä voi olla? Mitä tulisi ottaa huomioon ravintolisiä käytettäessä? Entä millaisia sivuvaikutuksia ravintolisät voivat mahdollisesti aiheuttaa?
Webinaaritallenteet
Webinaarisarjan ensimmäinen osa johdattaa ravintolisien perusteisiin. Opit ravintolisien määritelmästä sekä eroista suhteessa lääkkeisiin, lääkinnällisiin laitteisiin ja tavanomaisiin elintarvikkeisiin. Webinaarissa tutustutaan konkreettisesti muun muassa ravintolisäilmoituksen tekemiseen ja pakkausmerkintöjen lainalaisuuksiin. Saat myös katsauksen markkinointiväitteisiin, rajatuotteisiin ja luokitteluun.
Webinaaritallenteet
Webinaarisarjan toinen osa johdattaa sinut ravintolisien laadun ja omavalvonnan pariin. Opit omavalvontasuunnitelman peruspiirteitä. Saat kattavan katsauksen raaka-aineiden, pakkausmateriaalien ja lopputuotteen vaatimuksiin. Webinaarissa käsitellään myös tuotteisiin liittyviä valituksia, haittavaikutuksia ja toimintaa takaisinvetojen suhteen.