Aika ja paikka

Marraskuu, tarkka päivämäärä ei vielä varmistunut.
HYBRIDITAPAHTUMA (paikka ilmoitetaan myöhemmin), 00100, Helsinki

Hinta

495.00€
(+ alv)
HYBRIDITAPAHTUMA (paikka ilmoitetaan myöhemmin) Helsinki 00100

Onko sinulla pitkä kokemus vastuunalaisen johtajan tehtävistä tai oletko vasta siirtymässä vastuunalaiseksi johtajaksi? Vastuunalaisten johtajien tärkein vuosittainen tapahtuma tarjoaa sinulle mahdollisuuden päivittää tietosi ajan tasalle ja verkostoitua kollegoidesi kanssa.

Vastuunalaisten johtajien ajankohtaispäivässä päivität tietosi ja verkostoidut kollegoidesi kanssa. Tapahtumassa kuullaan tuttuun tapaan viranomaisen ajankohtaiset kuulumiset. Päivän ohjelmassa on vastuunalaisen johtajan työhön liittyviä toivottuja aiheita.

Kohderyhmä
 

  • Lääketukkukauppojen ja lääkemarkkinointiyhtiöiden vastuunalaiset johtajat ja heidän sijaisensa
  • Vastuunalaisen johtajan tehtäviin siirtyvät 
  • Muut lääketukkukauppatoimintaan osallistuvat henkilöt 

Toteutus


Ajankohtaispäivä toteutetaan marraskuussa 2022 hybriditapahtumana. Voit osallistua tapahtumaan paikan päällä tai live-webinaarissa, josta tehdään myös tallenne. Lisätietoa ohjelmasta julkaistaan toukokuussa 2022.

Hinta ja ilmoittautuminenYksittäiset ilmoittautumiset:


Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 495 € (+ alv) viimeistään viisi viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen normaalihinta on 595 € (+ alv).


Ryhmäilmoittautumiset:


Vähintään 3 osallistujaa: etu -20 % normaalihinnasta kampanjakoodilla RYHMÄ20
Vähintään 5 osallistujaa: etu -25 % normaalihinnasta kampanjakoodilla RYHMÄ25
Rajaton käyttöoikeus koko organisaation käyttöön: pyydä tarjous koulutus@laaketietokeskus.fi


Ryhmäetu koskee saman organisaation ilmoittautumisia ja se lasketaan koulutuksen normaalihinnasta. Ilmoita kampanjakoodi ilmoittautumislomakkeen Kampanjakoodi-kentässä.


Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään viikkoa ennen sitä verkkosivujen ilmoittautumislinkistä. Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille.

Palautetta edellisistä ajankohtaispäivistä


”Vuoden paras koulutus, eniten hyötyä käytännön työn kannalta.”

 

”Kiitos kovasti, että järjestätte ja että vuodesta toiseen saatte hyviä kouluttajia kouluttamaan. Odotan aina innolla tätä koulutusta, vaikka olen jo ikuisuuden toiminut VAJ:na.”

 

”Sisällöltään ollut aina huippu.”

 

”Kokonaisuus oli todella mielenkiintoinen ja hyvin koottu. Puhujat oli valittu hyvin.”

 

”Erittäin hyödyllisiä puheenvuoroja ja esityksiä. Näin ensikertalaisena päivä ylitti odotukset. Parasta antia: käytännönläheisyys ja tiedon jakaminen, miten muut tekevät ja ovat ratkaisseet asioita.”

 

”VAJ-päivissä parasta on aina kollegiaalinen tuki ja VAJ-identiteetin vahvistuminen. Esiintyjät ja osallistujat jakavat kokemuksiaan ja tietojaan avoimesti. Tosin pienen stressin päivä aina aiheuttaa, kun taas muistutetaan, mitä kaikkea pitäisikään ehtiä tekemään...”

 

"Sopiva paketti – ei liikaa, ei liian vähän; ei liian vaikeasti, ei liian helppoja perusjuttuja. Erilaiset näkökulmat – pienet ja isot yritykset, viranomaiset. Avoimuus kohdatuista haasteista ja tarkastuslöydöksistä – rohkaisevaa kuulla, että muutkin painivat samojen asioiden kanssa ja miten he ovat niitä ratkaisseet." 

 

”Todella hyviä esityksiä kaikki! Asiantuntevia ja selkeitä esityksiä, jotka oli huolella valmisteltu. Kukaan ei yritä päteä, vaan päinvastoin jakaa tietoa ja kokemuksia auliisti kollegoille.”


"Kiitos, että järjestätte tätä tapahtumaa vuosittain. Tämä on erittäin mielenkiintoinen ja ammattitaitoamme kehittävä tilaisuus!"

Suunnittelutyöryhmä


Tiina Aitlahti, lakimies, Lääketeollisuus ry
Peik Jansson, Division Manager, Hospital Care, B. Braun Medical Oy
Jouni Kusnetsoff, Head of QA, vastuunalainen johtaja, NextPharma Oy
Heidi Leponiemi, Head of Quality, Responsible Pharmacist, Viatris Oy
Anni Svala, laatujohtaja, vastuunalainen johtaja, Tamro Oyj
Pasi Virta, vastuunalainen johtaja, Pfizer Oy