Aika ja paikka

Ti 10.11.2020 kello 09:00-16:00
Kesto: 1 päivä
Leonardo da Vinci -auditorio, Itämerenkatu 11–13, 00180, Helsinki

Hinta

495.00€
(+ alv)
Leonardo da Vinci -auditorio, Itämerenkatu 11–13 Helsinki 00180

Vastuunalaisten johtajien vuoden tärkeimmässä tapahtumassa päivität tietosi ja tapaat sata kollegaasi. Ohjelmassa on tuttuun tapaan ajankohtaisia asioita viranomaisilta sekä kiinnostavia puheenvuoroja toivotuista aiheista.

Lisätietoa seminaarin aiheista ja ohjelmasta julkaistaan kesäkuun alussa. Seminaari järjestetään lähitapahtumana, jos koronavirustilanne sen sallii. Muussa tapauksessa seminaari järjestetään webinaarina.

Seminaarin kohderyhmä


Seminaari on suunnattu erityisesti lääketukkukauppojen ja -markkinointiyhtiöiden vastuunalaisille johtajille ja heidän sijaisilleen. Se sopii myös vastuunalaisen johtajan tehtäviin siirtyville sekä muille lääketukkukauppatoimintaan osallistuville henkilöille.

Seminaarin hinta ja ilmoittautuminen


Seminaarin normaalihinta: 595 € + alv

 

Early bird -hinta, kun ilmoittaudut viimeistään 29.9. (6 viikkoa ennen seminaaria): 495 € + alv

 

Hinta sisältää sähköisen koulutusmateriaalin ja päivän tarjoilut. Lähi- ja webinaariosallistuminen ovat samanhintaisia.

 

Ilmoittaudu seminaariin viimeistään 27.10.2020 verkkosivujen ilmoittautumislinkistä. Ilmoitathan samalla mahdollisesta erityisruokavaliostasi. Jos haluat osallistua ainoastaan webinaariin, ilmoitathan siitä erikseen Lisätietoja-kentässä (webinaari toteutuu myös lähitapahtuman rinnalla, jos siihen ilmoittautuneita on riittävästi). Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille.

 

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille

 

Palautetta edellisistä ajankohtaispäivistä


”Vuoden paras koulutus, eniten hyötyä käytännön työn kannalta.”

 

”Kiitos kovasti, että järjestätte ja että vuodesta toiseen saatte hyviä kouluttajia kouluttamaan. Odotan aina innolla tätä koulutusta, vaikka olen jo ikuisuuden toiminut VAJ:na.”

 

”Sisällöltään ollut aina huippu.”

 

”Kokonaisuus oli todella mielenkiintoinen ja hyvin koottu. Puhujat oli valittu hyvin.”

 

”Erittäin hyödyllisiä puheenvuoroja ja esityksiä. Näin ensikertalaisena päivä ylitti odotukset. Parasta antia: käytännönläheisyys ja tiedon jakaminen, miten muut tekevät ja ovat ratkaisseet asioita.”

 

”VAJ-päivissä parasta on aina kollegiaalinen tuki ja VAJ-identiteetin vahvistuminen. Esiintyjät ja osallistujat jakavat kokemuksiaan ja tietojaan avoimesti. Tosin pienen stressin päivä aina aiheuttaa, kun taas muistutetaan, mitä kaikkea pitäisikään ehtiä tekemään...”

 

"Sopiva paketti – ei liikaa, ei liian vähän; ei liian vaikeasti, ei liian helppoja perusjuttuja. Erilaiset näkökulmat – pienet ja isot yritykset, viranomaiset. Avoimuus kohdatuista haasteista ja tarkastuslöydöksistä – rohkaisevaa kuulla, että muutkin painivat samojen asioiden kanssa ja miten he ovat niitä ratkaisseet." 

 

”Todella hyviä esityksiä kaikki! Asiantuntevia ja selkeitä esityksiä, jotka oli huolella valmisteltu. Kukaan ei yritä päteä, vaan päinvastoin jakaa tietoa ja kokemuksia auliisti kollegoille.”

Suunnittelutyöryhmä


Tiina Aitlahti, lakimies, Lääketeollisuus ry
Peik Jansson, Division Manager, Hospital Care, B. Braun Medical Oy
Jouni Kusnetsoff, Quality Director, Fysioline Oy
Heidi Leponiemi, Head of Quality, Responsible Pharmacist, Mylan Finland Oy
Anni Svala, laatujohtaja, vastuunalainen johtaja, Tamro Oyj
Pasi Virta, vastuunalainen johtaja, Pfizer Oy