Aika ja paikka

Lokakuu, tarkka päivämäärä ei vielä varmistunut.
Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin, 00100, Helsinki

Hinta

495.00€
(+ alv)
Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin Helsinki 00100

Vastuunalaisten johtajien vuoden tärkeimmässä tapahtumassa päivität tietosi ja tapaat noin 100 kollegaasi. Ohjelmassa on tuttuun tapaan ajankohtaisia asioita viranomaisilta sekä kiinnostavia puheenvuoroja toivotuista aiheista.

Miksi osallistua?

  • Kuulet viranomaisten ajankohtaisia asioita.
  • Perehdyt työsi kannalta olennaisiin aiheisiin.
  • Verkostoidut ja vaihdat ajatuksia kollegojen kanssa.

Kohderyhmä

Seminaari on suunnattu erityisesti lääketukkukauppojen ja -markkinointiyhtiöiden vastuunalaisille johtajille ja heidän sijaisilleen. Se sopii myös vastuunalaisen johtajan tehtäviin siirtyville sekä muille lääketukkukauppatoimintaan osallistuville henkilöille.

Toteutus ja aihetoiveet

Yksipäiväinen seminaari järjestetään lokakuussa 2019. Lisätietoa ohjelmasta julkaistaan toukokuussa 2019.

 

Aihetoiveita seminaariin voi lähettää Anja Isoaholle: anja.isoaho@laaketietokeskus.fi

Hinta

Early bird -etuhinta 495 euroa (+ alv), kun ilmoittaudut viimeistään kuusi viikkoa ennen seminaaria. Tämän jälkeen hinta on 594 euroa (+ alv). Hinta sisältää sähköisen koulutusmateriaalin ja päivän tarjoilut.

Ilmoittautuminen

Viimeistään kaksi viikkoa ennen seminaaria oheisesta ilmoittautumislinkistä, sähköpostitse koulutus@laaketietokeskus.fi tai puhelimitse (09) 6150 4973. Ilmoitathan samalla mahdollisesta erityisruokavaliosta. Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot: ks. ohjeita osallistujille.

Suunnittelutyöryhmä


Peik Jansson, Division Manager, Hospital Care, B. Braun Medical Oy
Jouni Kusnetsoff, Quality Director, Fysioline Oy
Heidi Leponiemi, Regulatory Expert, DRA Consulting Oy
Katere Sharifpour, lääketukkukaupan vastuunalainen johtaja, Shire Finland Oy
Anna Siira, Executive Director, Regulatory Affairs, Responsible Pharmacist, MSD Finland Oy
Pasi Virta, vastuunalainen johtaja, Pfizer Oy

Palautetta edellisistä ajankohtaispäivistä

”Vuoden paras koulutus, eniten hyötyä käytännön työn kannalta.”

 

”Kiitos kovasti, että järjestätte ja että vuodesta toiseen saatte hyviä kouluttajia kouluttamaan. Odotan aina innolla tätä koulutusta, vaikka olen jo ikuisuuden toiminut VAJ:na.”

 

”Sisällöltään ollut aina huippu.”

 

”Kokonaisuus oli todella mielenkiintoinen ja hyvin koottu. Puhujat oli valittu hyvin.”

 

”Erittäin hyödyllisiä puheenvuoroja ja esityksiä. Näin ensikertalaisena päivä ylitti odotukset. Parasta antia: käytännönläheisyys ja tiedon jakaminen, miten muut tekevät ja ovat ratkaisseet asioita.”

 

”VAJ-päivissä parasta on aina kollegiaalinen tuki ja VAJ-identiteetin vahvistuminen. Esiintyjät ja osallistujat jakavat kokemuksiaan ja tietojaan avoimesti. Tosin pienen stressin päivä aina aiheuttaa, kun taas muistutetaan, mitä kaikkea pitäisikään ehtiä tekemään...”

 

"Sopiva paketti – ei liikaa, ei liian vähän; ei liian vaikeasti, ei liian helppoja perusjuttuja. Erilaiset näkökulmat – pienet ja isot yritykset, viranomaiset. Avoimuus kohdatuista haasteista ja tarkastuslöydöksistä – rohkaisevaa kuulla, että muutkin painivat samojen asioiden kanssa ja miten he ovat niitä ratkaisseet." 

 

”Todella hyviä esityksiä kaikki! Asiantuntevia ja selkeitä esityksiä, jotka oli huolella valmisteltu. Kukaan ei yritä päteä, vaan päinvastoin jakaa tietoa ja kokemuksia auliisti kollegoille.”